Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: güç kaynağı sorunu  (Okunma Sayısı 6275 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 10, 2015, 17:22:34 ÖS »

mrb arkadaşlar alpha oyun kabini aldım deneme amaçlı makineyi çalıştırdım, gayet iyi çalışıyordu, size sorum şu bugün makineyi çalıştırmak istedim fakat çalıştıramadım kabinin üstünde iki tane buton var bunlardan birincisi ekranı çalıştırmaya yarıyor ikinci buton ise güç kaynağını çalıştırıyor bugün çalıştırmak istediğimde ekran butonu ile ekran gayet iyi çalışıyor fakat güç kaynağına elektrik gitmiyor güç kaynağının ışığı 2 saniye yanıp geri sönüyor güç kaynağı arızalıdır diye başka güç kaynağı taktım sonuç değişmedi sizden ricam arıza neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim saygılar
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2015, 22:41:28 ÖS Gönderen: ggurumlu » Logged
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2015, 17:25:16 ÖS »

oyun kartını JAMMA'dan ayırıp dene, güç kaynağı ışığı yanmaya devam ediyorsa oyun kartında kısa devre olmuştur güç kaynağı kendini kapatıyordur...

ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2015, 17:30:08 ÖS »

yavuz hocam şimdi hiç çalışmıyor
ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2015, 17:32:04 ÖS »

sadece ekran çalışıyor güç kaynağında hiç elektirik gitmiyor
ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2015, 18:55:41 ÖS »

oyun kartını JAMMA'dan ayırıp dene, güç kaynağı ışığı yanmaya devam ediyorsa oyun kartında kısa devre olmuştur güç kaynağı kendini kapatıyordur...

yavuz hocam oyun kartında veya güç kaynağında kısa devre olmuş ise bunun tamiri mümkün mü?
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2015, 15:07:56 ÖS »

başka güç kaynağında denedinmi oyun kartını? Sorun güç kaynağındaysa yenisi al gitsin... sorun oyun kartındaysa (genelde ölmek üzere olan güç kaynakları beraberinde oyun kartını da götürür) kısa devre yapan devre elemanını bulmak pek bi zordur pek kimsenin uğraşacağını sanmam.

ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 14, 2015, 21:29:30 ÖS »

başka güç kaynağında denedinmi oyun kartını? Sorun güç kaynağındaysa yenisi al gitsin... sorun oyun kartındaysa (genelde ölmek üzere olan güç kaynakları beraberinde oyun kartını da götürür) kısa devre yapan devre elemanını bulmak pek bi zordur pek kimsenin uğraşacağını sanmam.
[/quote

aynı makine üzerinde güç kaynağını değiştirerek denedim sadece ekran çalışıyor güç kaynağına hiç elektrik gitmiyor sorun şasiden olabilirmi yada ekran ayarlarının yapıldığı kontrol ünitesinin üzerinde reset düğmesi var yanlışlıkla ekran çalışırken ona basmıştım ondan olabilirmi
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 14, 2015, 21:38:18 ÖS »

Kısa devre mi oldu nedir buna benzer bir sorun yaşadım bir ara. Board'lar çalışıyor ama güç kaynağı aynı durumdaydı. Fazla kurcalamıyorum.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 14, 2015, 22:09:42 ÖS »

kabinde sigorta falan mi var? yani guc kaynagini degistirdim sorun ayni diyorsan ya guc kaynagina giden 220v kablosunda sorun var ya da arada bi sigorta vardi o atti

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: