bu cihazı dün aldım... Ama foruma yazamadım... Aslında Phantom'un güzel Amiga 4000 tower haberleriyle beraber paylaşırım diye bekledim... Bir anda forumda A4000 festivali olacaktı

Ama Phantom'un 4000'in başına gelenleri duyunca, hiç içimden paylaşmak gelmedi

Bayağı üzüldüm açıkçası... Hatta bu Amiga4000'i almamda kendisinin katkısı bile var...
Hikaye şöyle ki... Bu Amiga 4000 yaklaşık 10 yıldır (NightShift 2007 demo party'de haberim olmuştu) almamı bekliyordu... Alacağım kişi bedelsiz olarak hediye edeceğinden, hediye edecek kişiyle doğrudan arkadaşlığımız, tanışıklığımız olmadığından, böyle büyük bir hediyeyi almak istemedim. BilgisayarMuzesi projesinde bir çok cihaz vs. var ama hediye edilen, gelen sayısı çok azdır. Hatta bir iki eş dost dışında yok gibi... Herhangi bir cihazı teklif edenlerde fiyatı bir araba fiyatından açarlar... ya da elimde xxxxx var diyenler, fiyat araştırması için mesaj atarlar... Amiga4000 nadir bir cihaz...Yıllar geçtikçe de değerlendi. Bu nedenle hediye almak benim için imkansız hale gelmişti. Bu cihazı bilen başka arkadaşlar, ben alayım falan dediğinde, olur al bile demişliğim var

-neyse ki almamışlar

Cumartesi günü Phantom'la yazışıyoruz, Amiga 4000'inin geldiğini İzmire gideceğini söylerken, aklıma bu A4000 geldi. Aslında benimde bildiğim birinde var ama almak çok işime gelmiyor...Derken, alacağım kişiye neden para teklif etmiyorum ki dedim (aptalca biliyorum). Beni mutlu edecek, ama tam karşılığı olmasa da bir meblağ vermenin uygun olacağını bugüne kadar bu nedenle almadığımı muhatabıma yazdım... Sağolsun arkadaş, gerek yok dedi...ama seni rahat ettirecekse öyle olsun minvalinde yazdı... Dün toplamda yarım saatte gittim, aldım, çıktım

İş hal olacağı zaman yağ gibi akıyor inanın... Bu kadar kısa sürede bir sistem aldığımı hatırlamıyorum...
Not: Nazar etmeyin, sizinde olur... Hem Pil akmış...bayağ bir akmış...Henüz temizleyip deneme aşamasına geçemedim...