Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetFitzgerald'ın Sega Saturn Başlığı
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Fitzgerald'ın Sega Saturn Başlığı  (Okunma Sayısı 45086 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Kasım 10, 2015, 13:31:24 ÖS »

Aldığın lens bu resimdeki gibi ise Aral'ın cihazına uymaz, iptal et. Resimde görüldüğü gibi Sanyo boardların lens boardu ve lensi değişik, komple lens mekanizması değiştirilse bile Aral cihazda çalışmaz.

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Kasım 10, 2015, 14:46:32 ÖS »

Aldığın lens bu resimdeki gibi ise Aral'ın cihazına uymaz, iptal et. Resimde görüldüğü gibi Sanyo boardların lens boardu ve lensi değişik, komple lens mekanizması değiştirilse bile Aral cihazda çalışmaz.

az önce geldi lens

sanırım uyacak gibi ama...
supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Kasım 10, 2015, 14:47:29 ÖS »

Bende Aral'dan çıkma lens var. Yani rahmetlinin, çalışıyordu ölmeden önce lensi tıkır tıkır. İsterseniz sizin belirleyeceğiniz bir mebla karşılığı verebilirim. Yeni Saturn alacak olmasam hediyem olsun derdim ama babamdan bir ton azar işittikten sonra yine para biriktirmeye başladım. Kasamı falan satacağım gibi görünüyor son çare.

uymaması durumunda bana ayırdığını varsayıyorum fitzie!
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Kasım 10, 2015, 15:20:55 ÖS »

@segaa: sanyo boardun sağ taraftaki kabloların arasında yer alan aksam çipe benziyor...Ama sanırım değil. Sanyo boardlara özel mi bu? bilgin var mı?

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Kasım 10, 2015, 15:42:14 ÖS »

@segaa: sanyo boardun sağ taraftaki kabloların arasında yer alan aksam çipe benziyor...Ama sanırım değil. Sanyo boardlara özel mi bu? bilgin var mı?

Evet aynısı bende var Sanyo boardlara özel yapılmış çip değil yani. Kabloların arasında kalan board öip değil ama en sağındaki kenardaki çip. Detaylar için resim ekledim.

« Son Düzenleme: Kasım 10, 2015, 15:46:56 ÖS Gönderen: segaa » Logged

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Kasım 10, 2015, 15:50:36 ÖS »

Evet aynısı bende var Sanyo boardlara özel yapılmış çip değil yani. Kabloların arasında kalan board öip değil ama en sağındaki kenardaki çip. Detaylar için resim ekledim.

bakabildinmi yukarıda benim gönderdiğim lens fotosuna
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Kasım 10, 2015, 16:03:36 ÖS »

[/quote]

Evet baktım, o lens Sanyo boardun lensi değil büyük ihtimal senin Aral cihaza uyacaktır. Ama dediğim gibi Saturn'lerin 3 çeşit boardları var şimdi Aral'ın kullandığı lens modeli nedir unuttum, lens alırken model numarına dikkat etmek gerek, tutuyorsa problem olmaz.

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Kasım 10, 2015, 16:04:36 ÖS »

Evet baktım, o lens Sanyo boardun lensi değil büyük ihtimal senin Aral cihaza uyacaktır. Ama dediğim gibi Saturn'lerin 3 çeşit boardları var şimdi Aral'ın kullandığı lens modeli nedir unuttum, lens alırken model numarına dikkat etmek gerek, tutuyorsa problem olmaz.
[/quote]

anladım umarım uyacak teşekkür ederim.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Kasım 10, 2015, 16:08:45 ÖS »

Haa bu sadece Satur'lere özel bi durum da değil, mesela Playstation 1 fat kasa Pal cihazların boadları da değişik oluyor, lens mekanizması da değişik oluyor bibirine uymuyor, lens alırken mutlaka modeline bakılıp alınması gerek, Ps1 lensi diye değil.

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Kasım 10, 2015, 16:27:19 ÖS »

Haa bu sadece Satur'lere özel bi durum da değil, mesela Playstation 1 fat kasa Pal cihazların boadları da değişik oluyor, lens mekanizması da değişik oluyor bibirine uymuyor, lens alırken mutlaka modeline bakılıp alınması gerek, Ps1 lensi diye değil.

zaten satıcı ile bir tarifleşmeye girdik ama başarılı olamadık en sonunda ben yollayayım sana olmadı geri yollarsın tek zararın kargo ücreti olur dedi o şekilde aldım

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Kasım 10, 2015, 20:11:56 ÖS »

Bu arada yeni lens'i taktım cihaza fakat eski sorun devam ediyor....

Sega saturn ekranı geliyor ve orada takılı kalıyor birkaç defa denersemde oyun menüsüne kadar geliyor ve loading de kalıyor... Destructiom derby oyunum var bitane sanalpazardan aldığım acaba oyun cdsinde mi problem var anlamış değilim yani sorun lens değilse nedir daraldım resmen
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #71 : Kasım 10, 2015, 20:21:37 ÖS »

Bios pilini değiştirmeyi dene.

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Kasım 10, 2015, 20:23:20 ÖS »

Bios pilini değiştirmeyi dene.

bios pili hiç yok arka kapağıda mevcut değil hiç üzeirne düşmemiştim o konunun mühimmiydi o
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Kasım 10, 2015, 20:27:00 ÖS »

Sega saturn ekranı geliyor ve orada takılı kalıyor birkaç defa denersemde oyun menüsüne kadar geliyor ve loading de kalıyor... Destructiom derby oyunum var bitane sanalpazardan aldığım acaba oyun cdsinde mi problem var anlamış değilim yani sorun lens değilse nedir daraldım resmen

Saturn'ü nereden almıştın, daha önce çalışıyormuydu arızalı mı aldın? Lens'in bozuk olduğunu kim söyledi?

Bios pilinin olup olmaması önemli değil olmasada çalışır.

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #74 : Kasım 10, 2015, 20:39:58 ÖS »

Saturn'ü nereden almıştın, daha önce çalışıyormuydu arızalı mı aldın? Lens'in bozuk olduğunu kim söyledi?

Bios pilinin olup olmaması önemli değil olmasada çalışır.

Arkadaşımdan aldım durup duruyormuş 2 bozuk gamegear ve bir adette bozuk saturn.
Bozuk halde satmak yerine yaptırıp kendim kullanmak istedim...
Çocukluğundan kalmaymış sadece kasa kalmış sanalpazardan ben aldım kol ve oyun cihazı denemek için
Lensi değiştirmeyi ben istedim aklıma o geldi bu şekilde çözülür sorun belki diye...
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: