Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Konsolların Sağlamlık Testi (+18)  (Okunma Sayısı 4936 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 17, 2015, 09:22:06 ÖÖ »

Bildiğimiz ve unutamadığımız başlıca konsollar ve yeni dönem konsolların 15f (4,5 metre) den düşmesi, üzerine asitli içecek dökülmesi ve sonrasında televizyona takılarak test edilmesin içeren, ağır şiddet görüntüleri içeren +18 bir video. Dayanamayacak olan seyretmesin 

Not: Bu abilerin "Battle Damage" testleri pek fena.

NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2015, 11:45:36 ÖÖ »

Konsol fanatiği değilim; fakat deney yapan arkadaşları oradan aşağı atıp, hangisi hala boşuna yaşamaya devam edecek diye test etmek istedim. Kahkaha

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2015, 12:46:40 ÖS »

Adamların kırdığı cihazların maliyeti, bu tür videolar sayesinde Youtube'dan kazandıklarının yanında hiç kalır muhtemelen Kahkaha

Bu cihazlar, bizler için önemli. İlgisini çekmeyen biri için hiçbir değeri yok. Bu yüzden de 4,5 mt veya 45 mt fark etmiyor
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2015, 13:12:13 ÖS »

Konsol fanatiği değilim; fakat deney yapan arkadaşları oradan aşağı atıp, hangisi hala boşuna yaşamaya devam edecek diye test etmek istedim. Kahkaha
Adamların işi test. Adam aşağı atma fikri iyiymiş

Adamların kırdığı cihazların maliyeti, bu tür videolar sayesinde Youtube'dan kazandıklarının yanında hiç kalır muhtemelen Kahkaha

Bu cihazlar, bizler için önemli. İlgisini çekmeyen biri için hiçbir değeri yok. Bu yüzden de 4,5 mt veya 45 mt fark etmiyor
Kesinlikle!

eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 17, 2015, 13:29:50 ÖS »

Düşme testi çok mantıklı değil , yere çarpma açısı , çarpan nokta herşeyi değiştirir .

görmek istediğim yorum buydu. ama yeni nesil konsollar hersekilde pert olmaya daha yatkın sanırım..

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 17, 2015, 14:50:11 ÖS »

Bence de düşme testi çok saçma geldi, böyle tutarlı sonuçlar alınmaz, kendilerince eğlenmiş adamlar.

Ama sıvı temasından sonra Dreamcast'in çalışması ilginç geldi, hem daha yüksek değerlerde voltajla çalışıyor hemde üzerinde daha çok etkilenecek devreler falan bulunuyor, bu testi Genesis'in geçmesini beklerdim.

NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Aralık 17, 2015, 16:03:55 ÖS »

Bu elemanlar küçükken oyun seviyesini geçemeyip, cihazları parçalayan tipler olmalı, bilinç altına yerleşmiş .

Benim ilk konsol diyebileceğim, A500+ ilk bozulduğunda kurcalamadan kenara kaldırdım, hala arızalı vaziyette duruyor. Yeğenlerim ilerde A500+'ı bulduğunda, bana küfür etseler haklılar "amcam hep oyun oynamış, o zamanlar kendini geliştirip bilgisayar yapabilirdi" diyerek.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: