Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımAmiga 1200 için SUM-USB keyboard adaptörü.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga 1200 için SUM-USB keyboard adaptörü.  (Okunma Sayısı 2516 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmigaFUN
Deneyimli

MC68060 inside!

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 27, 2015, 22:17:53 ÖS »

Ürün adından anlaşılacağı gibi A1200 'e USB arabirimi kullanan klavyeler bağlamanıza olanak sağlıyor.
Üreticisi 7-bit: http://retro.7-bit.pl/?lang=en Menşei Polonya. Amiga 600/2000/3000/4000 ve CD32 için de USB klavye adaptörü ürünleri mevcut.

Resimde görüldüğü gibi klavye ribbonun takıldığı slot yanındaki U7 çipini üzerine takılarak çalışıyor. Ürün plug&play herhangi bir yazılım ve sürücüye ihtiyaç duymuyor.

Şimdiye kadar Logitech K400r ve Microsoft K800 Wireless klavyelerini denedim sorunsuz çalıştı.  Hata Microsoft 1.0A PS/2 klavyesini PS/2->USB ceviricisiyle denedim o bile çalıştı.
Ürünün firmware'i güncellenebiliyor, böylece uyumluluk konusunda gelecek klavyeler ile sorunsuz çalışacağını düşünüyorum. Bir önceki A1200'ümde Lyra2 kullanmıştım aradaki fark Lyra2 'de PS/2 arabirim olmasıdır.

Hedefinde benim gibi tower A1200 yapmak isteyen arkadaşların bu üründen memnun kalacaklarını düşünüyorum.

AmigaAmigaAmiga
hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2015, 09:19:00 ÖÖ »

Polonyalılar güzel iş çıkarıyorlar amigada.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: