Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBilgisayarı Televizyona Bağlama
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bilgisayarı Televizyona Bağlama  (Okunma Sayısı 18594 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 14, 2016, 19:09:09 ÖS »

Peki Vestel smart led tv ye kodek yükleyebilir miyiz?İnternetten indirip usb belleğe atıp yükleyebilir miyiz?
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ocak 15, 2016, 17:47:39 ÖS »

HDMI kablo aldım.Vestel smart led tv ye bağladım.Fakat görüntü gelmedi.Windows 10 kullanıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum.Windows 10 da ayar yerini bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Ocak 15, 2016, 23:20:35 ÖS »

HDMI kablo aldım.Vestel smart led tv ye bağladım.Fakat görüntü gelmedi.Windows 10 kullanıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum.Windows 10 da ayar yerini bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayardan ikincil monitorü devreye soktunmu?, ekran kartının kendi yazılımında ayarları vardır. Sonra TV'den kumandayı kurcala bulursun.

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Ocak 16, 2016, 01:02:42 ÖÖ »

Bazı TV'lere custom firmware ile codec ekleniyor ama tavsiye etmem. Yalnış bir şey kurup TV'yi bozma ihtimalin yüksek.

Windows 10'da ikinci ekrana görüntü vermek için [Win]+P kısayoluyla sunum menüsüne girip, ikinci ekranı açman gerekiyor.

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ocak 17, 2016, 00:18:49 ÖÖ »

hocam bunu kaçırma. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-microsoft-media-center-seti-263973495/detay
10 tl ye bedava.. diğer ürünlerine de bak. fena değil fiyatları. ihtiyaç meselesi yoksa ben alırdım, özellikle ITX mobo 40 tl, ya bedava.

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ocak 17, 2016, 00:39:19 ÖÖ »

birde bu kelepir, elinde ben aldığımda 10 tane vardı, son 2 adet kaldı
serveri birisi dağıtmış ve diskleri toptam satmış. bendeki cihazların smart detayına baktım gayet güzel.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sokk-fiyat-wd-3.5-red-2-tb-64-mb-sata3-hdd-efrx-7-24-nas-serisi-261349934/detay

this is amiga speaking.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: