Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHügo daki küfür bilmecesi 1993
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hügo daki küfür bilmecesi 1993  (Okunma Sayısı 55238 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deaththroes
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 22, 2016, 23:38:40 ÖS »

link de küfürlü olduğu için atmıyorum; ekşide konuya ilişkin 11 sayfalık entry var. özeti: herkesin izlediği küfürlü hügo programı farklı (:

bence bu mevzuyu efsane yapan da bu Kahkaha
Tam ben diyecektim herkes farkli ama benzer bir hikaye anlatiyor olay orda kopuyor Kahkaha
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ocak 23, 2016, 06:16:23 ÖÖ »

link de küfürlü olduğu için atmıyorum; ekşide konuya ilişkin 11 sayfalık entry var. özeti: herkesin izlediği küfürlü hügo programı farklı (:

bence bu mevzuyu efsane yapan da bu Kahkaha
Evet bir kısmını ben de okudum. Herkes farklı anlatıyor.

Demek ki neymiş, eğlenceli bir hikaye, insan hafızasında zamanla gerçekten tecrübe edilmiş anılarla karışabiliyormuş.

Gayet net, yaşanmış bir anı olarak hatırlasam da, şu an böyle bir olaya aslında hiç şahitlik etmediğime kanaat getirdim.

Vay canına be. Sanırım tüm mitoslar ve hatta dinler de böyle ortaya çıktı. Ooo... fena tespit. Birazdan mütedeyyin üyeler üzerime çullanır. Kahkaha

Alper
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 23, 2016, 11:27:33 ÖÖ »

DH'da da tartışılmıştı (17 sayfa!) bu konu yıllar önce...

http://forum.donanimhaber.com/m_7568155/tm.htm

Hugo'nun Amiga 500 oyunu olduğunu hatırlatmakta fayda var...

<a href="http://www.youtube.com/v/_rQOLXpBsHw&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/_rQOLXpBsHw&rel=0</a>
Olcay ANAÇ
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ocak 23, 2016, 12:11:41 ÖS »

Belki çocuk bu evrende Tolga Abi'ye , paralel evrende de arkadaşın bahsettiği Bayan sunucuya küfretmiştir.
İşe biraz da bilim kurgu katalım tam olsun.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Ocak 24, 2016, 01:46:23 ÖÖ »

@Witchdoctor: O videoyu paylaşmasan iyiydi. Kaç dakikadır trenleri seyrediyorum.

Blasterreal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Ocak 24, 2016, 14:59:05 ÖS »

Tolga Garipoğlu ile 2-3 ay önce bir fiil Antalya'da tanıştım ve Hugo hakkında bir kaç soru sordum. Hugoyu TV'de oynatmak için iki adet A2000 gelmiş ve bir box halinde satın almışlar. Yakında tekrar Antalya'ya gelecek o zaman video röpartaj yapma ihtimalim olabilir belki

Amiga 1200
ACA 1221 28 MHz 64 MB RAM Maprom
Amiga OS 3.9
------------
Mac Mini 1.42 GHZ 1GB RAM ATİ 9200 32MB 160GB HDD
Morphos 3.9
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Ocak 24, 2016, 21:33:13 ÖS »

Programı ben de canlı olarak izledim. Benim hatırladığım versiyonda yardımcı falan yoktu bizzat tolga abi vardı.

Suntur kısmı aynen şu şekilde,

- "Hugonun ..na koyayım"
- "Aaa olur mu ama...."
- "Senin de ..na koyayım"

Herkesin farklı anlatmasının sebebi o zamanlar insanların yazılı paylaşım yapma imkanının kısıtlı olması bence. Onu geçtim, bugün birebir yaşadığınız şeyi 10 kişiye yazın desek herkesin yazdığının birebir aynı olma ihtimali çok düşük.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Ocak 24, 2016, 22:37:51 ÖS »

Nostalji olsun diye Hugo'nun bir yayını izledim, müziğini unutmuşum bayağı eğlenceliymiş. Kahkaha  Bu arada yarışmaya 19 yaşında katılanlar bile varmış ilginç geldi.

İzlemek isteyenler için, 4.cü dakikadan sonra izleyin yayın o zaman başlıyor.

MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Ocak 25, 2016, 22:23:30 ÖS »

Internetteki kaynaklarda Hugo'nun ITE3000 isimli ve 2 adet Amiga 3000 tabanlı bir donanım/yazılım setiyle satıldığını söylüyor.

500 için olan ve disket olan ayrı bir şey... Zaten o disket versiyonun HDD install'ı bile olmuyor. TV'de oynatamazlardı.
Olcay ANAÇ
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Ocak 26, 2016, 15:24:43 ÖS »

Evet arkadaşlar forumdaki başlık epeyce bir gündem yaratmış olmalı ki,hemen ertesi gün Youtube'daki Nedir kanalında mevzuya değinmiş Burcu Bakdur. Küfür olayı doğruymuş. (2:30)

https://www.youtube.com/watch?v=vgUX5Gh3aYA
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Ocak 26, 2016, 19:13:16 ÖS »

Evet arkadaşlar forumdaki başlık epeyce bir gündem yaratmış olmalı ki,hemen ertesi gün Youtube'daki Nedir kanalında mevzuya değinmiş Burcu Bakdur. Küfür olayı doğruymuş. (2:30)

https://www.youtube.com/watch?v=vgUX5Gh3aYA

Bu video da Hugo'ya küfür olayının doğruluğunu ispat edecek hiç bir şey yok, ne alakası var?
Milyonlarca kişi Hugo'ya küfür edildiğini zaten söylüyor, bu kadının ayrıcalığı ne. Önemli olan ispat zaten, hiç bişey açıklamamış.

MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Ocak 26, 2016, 20:30:46 ÖS »

Acaba bu olayların asıl nedeni bir kuşağa bu geyiğin uzamasından dolayı topluca "Hugo'nun a.k" dedirtmek mi?
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Ocak 27, 2016, 08:36:22 ÖÖ »

Bence yeni bir program geliyor ve bilinç altında süper reklam yapıyorlar
Küfür edilse ne olur, edilmese ne olur... Şimdiye kadar canlı yayınlarda neler gördük

serkanarslan
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Ocak 27, 2016, 09:36:11 ÖÖ »

Hügonun iyice zirve yaptığı dönemde dergisi falan satılıyordu. Gazetecilerde bir dönem de böyle hugonun kulüp üyeliği gibi bir formu vardı. Ne yalan söyleyim bugünün parasıyla 30 lira gibi bir meblağ olmalı. Formu doldurup gönderince karşılığında adresine üyelik kartı geliyordu. Oyun için bu kart üzerindeki numara gerekliydi. Zaman olarak şöyle söyleyim bu matrak futbol diye bir bölüm yapmışlardı ya o dönem. Ben biriktirdiğim paralarla formu doldurup yolladım ama kart hiç gelmedi. Haftalarca hergün postacı bekledim yeminlen. Bi çocuk için hayal kırıklığını bir düşünsenize. Eğer küfür olayı doğru değilse bile ben ediyorum şimdi. Hugoooo hugo allah seni bildiği gibi yapsın

Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Ocak 28, 2016, 13:43:01 ÖS »

Hugo'nun TV yayını için hazırlanan sürümlerini bulma şansımız yok mu ?  Ben henüz denk gelmedim. Amiga ve MS-DOS cd, disket versiyonlarını da tek tek denedim. Bire bir aynı değiller. PSX bambaşka zaten oyun yeniden yazlımış.

Buz mağrası olan MSDOS CD de mevcut bende ve türkçe seslendirmeli ama yine de  TV versiyonları ile farklı.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: