@feuer.
senden bir şey rica etmek istiyorum.
sana hugo resimlerini gönderdikten sonra diski söktüm diğer arşiv diskimi taktım, resim arşivimi yedekleyecektim. ancak yanlışlıkla hugo olan diski takmışım ve hiç kontrol etmeden direk biçimlendirdim. akşam üstü biçimlendirdiğimden habersiz bir şekilde hugo diskini taktım @muhendis abi için hugo oyunlarını upload edeyim dedim. çok sonra fark ettim ama giden gitti. disklerin üzerine artık genel bilgi kağıdı yapıştırdım ama giden gittikten sonra pek bir faydası kalmadı açıkcası

eğer mümkünse hiç aciliyeti yok müsayit bir zamanında elindeki hugo oyunlarını link atma şansın varmı? en azından sende toplu bir şekilde var. tek tek sitelerden toplamak bayağı uğraştıracak ve eksik varmı yokmu anlamak zor olacak. zaten serilerinide tam bilmiyorum.
ben "freearc" yazılımını kullanıyorum. yüksek sıkıştırmada kod kullandığımda büyük oranda sıkıştırabiliyor. tabi dosyayada bağlı. en azından upload yaparken olabildiğince iş kolaylaşıyor. yer kazanıyoruz.
muhtemelen bu sıkıştırma programını ve kodu biliyorsundur zaten. yinede yazayım ne olur ne olmaz.
freearc download;
https://www.gezginler.net/indir/freearc.htmlfreearc yüksek sıkıştırma kodu;
kod: -s; -ma- -m=rep:2048mb+mm+delta+dispack+lzma:ultra:170mb
resim;