Selamlar,
Yaklaşık 5 ay önce bir alışveriş neticesinde tanıştığım @yavuzg nickli değerli üyenin davetiyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Açık söylemek gerekirse forumda arcade kabin ve alım-satım bölümüne daldığımdan tanışma forumunu yeni farkettim

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 90'lı yılların başlangıcında eski fuarları bilirsiniz, yılın belli dönemlerinde özellikle yaz aylarının başlangıcında açılır, festival tadında olur, herkes tarafından merakla beklenen ve farklı enteresan ürünlerin satıldığı sergi alanlarından , lunaparklardan oluşurdu, ben de Samsun'da açılan bu fuarda arcade kabinlerle tanıştım. Her geçen gün büyüyen merakım ; babam tarafından da dikkat çekti ve güzel karnem tv atarisi ödülü taçlandırıldı
Gerçi ilk aldığımız gün açamadık ya

kablosu çalışmamıştı o anı da hiç unutmam.
O zamanların meşhur oyunu Goal ve NBA Live serisi ile haşır neşirdik abimle birlikte. Charles Shackleford'lı Jordan'lı günlerdi

Açıkça söylemek gerekirse sitenin isim sahibi commodore'la çok az vakit geçirdim.
Bundan ziyade Sega Mega Drive benim favorim oldu ve şu anda halen yerine korumaya devam etmekte..
Anlatacak çok kelime ve cümlelerim var aslında ama kısa tutayım ilk etapta bu kadar uzun uzadıya yazmak taraftarı değilim .
Günümüze doğru geleyim.
Artık ufak oğlum nedeniyle atıl kalan Pandora Box 3'lü Arcade Kabinim ve ara sıra oynayabildiğim PS3/PS4/Xbox One ve tabiki Sega Mega Drive var ..
Bazılarını da alım-satım bölümünü takip eden arkadaşlar bilir sattım .
Bunlardan bazıları da zamanla uzaya çıkan füzenin kopan parçaları gibi yavaş yavaş ayrılacak benden..
Forumda aynı nesilin çocukları ile paylaşımda bulunmak , o değerli vakitleri tekrar anımsamak ve o günleri yad etmek için bulunuyorum..
Tekrar merhaba ve herkese iyi forumlar..