|
JckOB
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 28, 2016, 19:20:50 ÖS » |
|
Demek oluyor ki uzun bir süre daha SP 'yi kullanmamakta fayda ...
|
|
|
|
|
|
Commodore 1084S-D2 Amiga 500 + Gotek Commodore 64 + 1530 + SD2IEC SEGA Master System 2 Nintendo GameBoy / Nintendo 64 / GameCube /Nintendo Wii [Softmod + WiiKey] Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ] / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition XBox 360 Slim [RGH AceV2
|
|
|
|
CommodoreAmiga
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 28, 2016, 19:21:11 ÖS » |
|
Arkadaşlar konu başlığı "Kayyım" değil Kayyum olmalı. Diğer taraftan kayyum atanmış (iflas koruması isteyen firmaya makemece atanmış bağımsız yönetici yada yöneticileri olan) on firmanın dokuzu (ticaret mahkemelerinin istatistiğidir) bu sürecin sonunda iflas etmektedir. Bu nedenle hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, bu siteyi kullanmanızı önermem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JckOB
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 28, 2016, 19:30:01 ÖS » |
|
Arkadaşlar konu başlığı "Kayyım" değil Kayyum olmalı. Diğer taraftan kayyum atanmış (iflas koruması isteyen firmaya makemece atanmış bağımsız yönetici yada yöneticileri olan) on firmanın dokuzu (ticaret mahkemelerinin istatistiğidir) bu sürecin sonunda iflas etmektedir. Bu nedenle hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, bu siteyi kullanmanızı önermem.
''Yürürlükte olan Türk Medeni Yasası ve Türk Ticaret Hukuku’nda, Prof. Baki Kuru’nun Hukuk Muhakemeleri Usulü adlı yapıtında ve Ord. Prof. Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu’nun Medeni Hukuk kitabında da “kayyum” değil, “kayyım” sözcüğü yer almış. Ayrıca Prof. Dr. Ejder Yılmaz’ın Hukuk Sözlüğü ile Av. Hüseyin Özcan’ın Ansiklopedik Hukuk Sözlüğü’nde de “kayyım” diye yazılmış…Bu örneklerden de anlaşılacağı gibi, “kayyum”un yazımı konusunda uzmanlar arasında bir oydaşma bulunmamakla birlikte, hukuk terimi olarak “kayyım” sözcüğünün ağır bastığı görülüyor. '' Yukarıdaki metin hukuki bir forumdan alıntıdır. Genel görüş olarak doğru yazılışın KAYYIM olduğu yönündedir. Ancak Kayyum da kullanılabilir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 29, 2016, 10:52:19 ÖÖ Gönderen: jckob »
|
|
Commodore 1084S-D2 Amiga 500 + Gotek Commodore 64 + 1530 + SD2IEC SEGA Master System 2 Nintendo GameBoy / Nintendo 64 / GameCube /Nintendo Wii [Softmod + WiiKey] Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ] / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition XBox 360 Slim [RGH AceV2
|
|
|
|
eiji
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 28, 2016, 20:04:39 ÖS » |
|
Gold pek toparlanacak durumda degil arkadaslar. Magazalari diger teknoloji marketlere devretmenin pazarligini yapiyorlar (bazilarinda coktan el degisti). O yuzden ben de tavsiye etmem su asamada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CommodoreAmiga
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 28, 2016, 20:24:44 ÖS » |
|
Yukarıdaki metin hukuki bir forumdan alıntıdır. Genel görüş olarak doğru yazılışın KAYYIM olduğu yönündedir. Ancak Kayyum da kullanılabilir.
Kayyum: ""Türk Dil Kurumu tarafından Güncel Türkçe Sözlük'de"" kullanılmaktadır. Merak eden arkadaşlar TDK'nın sitesine girerek Kayyım sözcüğünün Kullanılmadığını tespit edebilirler. Diğer taraftan Kayyum aşamasına gelmiş bir çok firmanın mali yapısını inceleyerek İflas talebi nokasında rapor düzenlemiş biri olarak Kayyım'ın karşılığının Finans dünyasında yeri olmadığını Uzman bir kişi olarak söyleyebilirim. Amacım kimseyi yermek değil ama "bu konuda" uzmanlığınız yoksa lütfen diretmeyin, Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 28, 2016, 20:35:01 ÖS » |
|
medeni kanun, ticaret kanunu vs bir kaç kanunda KAYYIM olarak geçiyor ama ben bile yıllardır kayyum diye biliyorum acaba aralarında fark varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 28, 2016, 20:37:55 ÖS » |
|
Arkadaşlar SP ile ilgili son durum nedir? Yakın zamanda SP üzerinden ürün satan arkaşlar paralarını ortalama ne kadar sürede alabildi?
1 haftada paramı aldım. Her gün güzel içi sevgi dolu mesajlar attım bu yüzden ödememe öncelik verdiler... Mesaj içeriğini görmenize gerek yok darkside tarafı olan herkesin yazabileceği mesajlar.... SanalPazar'a ve diğerlerinin ruhuna el fatiha...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JckOB
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 28, 2016, 20:53:53 ÖS » |
|
Yukarıdaki metin hukuki bir forumdan alıntıdır. Genel görüş olarak doğru yazılışın KAYYIM olduğu yönündedir. Ancak Kayyum da kullanılabilir.
Kayyum: ""Türk Dil Kurumu tarafından Güncel Türkçe Sözlük'de"" kullanılmaktadır. Merak eden arkadaşlar TDK'nın sitesine girerek Kayyım sözcüğünün Kullanılmadığını tespit edebilirler. Diğer taraftan Kayyum aşamasına gelmiş bir çok firmanın mali yapısını inceleyerek İflas talebi nokasında rapor düzenlemiş biri olarak Kayyım'ın karşılığının Finans dünyasında yeri olmadığını Uzman bir kişi olarak söyleyebilirim. Amacım kimseyi yermek değil ama "bu konuda" uzmanlığınız yoksa lütfen diretmeyin, Teşekkürler Konu başlığından anlaşılacağı üzerine burada amaç SP'nin ödemeleriyle ilgili durum hakkında forum üyelerini bilgilendirmek. Yoksa amaç ilgili sözçüğün KAYYIM mı yoksa KAYYUM mı şeklinde yazıldığını tartışmak değil.Söz konusu sözcüğün Finansal terimden çok Hukuki bir terim olduğu aşikardır.Sonuçta Kayyım da yazılsa Kayyum da yazılsa insanların aklında bir tanım gelmektedir. O yüzden siz de farklı bir konu başlığı açarak , söz konusu sözcüğün nasıl yazıldığı ile ilgili bir tartışma başlığı açabilirsiniz.İnsanlarda fikirlerini ya da bilgilerini paylaşır. Ben teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 29, 2016, 22:36:53 ÖS » |
|
Geyiğin dozunu ayarlamanız gerek...Foruma uyunuz, forumun sizlere uymasını beklemeyiniz...(mesajların çoğu gereksiz geyik, smiley vs. kullanımı nedeniyle silinmiştir)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enson
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 29, 2016, 22:40:09 ÖS » |
|
Eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 29, 2016, 22:51:07 ÖS » |
|
......
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2016, 20:13:32 ÖS Gönderen: Samurai »
|
|
|
|
|
|
JckOB
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 11, 2016, 10:55:58 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar ödemeler ile ilgili son durum nedir ? Süründürmeye devam mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMREZ
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 11, 2016, 11:10:52 ÖÖ » |
|
ben bir ürün aldım ürün gelmedi para iade olacak sözde ama 20 gün oldu, satıcı onayı bekleniyormuş! güzelde ürünü almadım bana gelmedi.
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
zangief_34
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 11, 2016, 13:03:31 ÖS » |
|
satıs karsılıgı bır ayı askındır alamadıgım odemelerım ıcın,sureklı mesaj atıyodum.son mesajım avukata verıcem ugrasamam sızınle dedım.su tarıhte (2,3 gun sonraya)odemenızı yapıyoruz dedıler ve yaptılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JckOB
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 21, 2016, 12:24:36 ÖS » |
|
Sanalpazara dün ödemelerin durumu ile ilgili mesaj attım. Verdikleri cevap altta. Anlaşılan sanalpazar'ın eski günlerine dönmesi çooooooookkkkk... uzun bir süre alacak gibi.
SanalPazar 20/04/2016 09:43:21 Ödemelerde gecikme.
Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir.
Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla, SanalPazar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|