Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetsahibinden.com dan alışveriş yapılır mı ?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: sahibinden.com dan alışveriş yapılır mı ?  (Okunma Sayısı 8176 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet faruk
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 07, 2016, 12:10:08 ÖS »

Merhaba arkadaşlar sahibinden de psp ler uygun fiyata gozukuyor,nasıl sizce alınır mı ?
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2016, 12:11:27 ÖS »

ilan örnekleri verebilirsen yorum yapılabilir, böyle genel çoook zor..

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2016, 12:12:41 ÖS »

Sahibinden güvenilirdir. Ancak, sitenin güvenilir olması satıcının da güvenilir olduğu manasına gelmiyor tabi. Satıcının, referansları çok önemli. Sahibinden.com'da bunu anlamak pek mümkün değil.

En iyisi Gittigidiyor, Ebay gibi sitelerdir. En azından, bir sıkıntı olduğu zaman ücretinizi geri alma ihtimali oluyor.

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2016, 00:17:58 ÖÖ »

get yapmasını iste, dolandırıcı çok

this is amiga speaking.
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2016, 10:00:17 ÖÖ »

İlanı verenin zihniyeti çok önemli . Geçen aylarda , sahibinden hiç kullanılmamış , kutusunda 4 yıldır bekleyen psp 3004 ilanı için ödeme yapacaktık , baktım bizim eve çok yakın buluşalım dedim . Cihazın haşatı çıkmış , kendi kendine kapanıyor , kozmetik olarak kötü , kırıkları var , hafıza kartına erişemiyor vs.  Tabi kaçtım oradan . Mümkün mertebe buluşarak alışveriş yapın

Genelde insanımızda, her sattığı şeye Sıfır gibi deme alışkanlığı var, kendisine göre önemli olmayan ufak tefek kusurları yok sayıyor insanlar, ama bu kusur bir başkası için çok önemli olabiliyor.
Ben kendi adıma ayrıntıcı bir insanım, en küçük çizik bile benim için önemlidir. Fakat ne zaman yüzyüze alışveriş yapsam hep aldığım üründe sonradan bir kusur buldum, çünkü alışveriş esnasında ayaküstü birçok şey gözden kaçıyor. Tabi hepsi elimd patladı. O Yüzden en iyisi get, veya gittigidiyor sistemi üzerinden alışveriş yapmak, çünkü ürün elinize geçtiğinde rahatça inceleme imkanınız oluyor, satıcının beyanına en küçük Aykırı olan durumda geri verebiliyorsunuz, hatta hiç sebep göstermeden bile geri iade edebiliyorsunuz, bu durumda Satıcı da mal geri gelmesin diye ilanı olabildiğince gerçekçi yazıyor
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2016, 14:48:03 ÖS »

Aman dostum sakın ha psp almak için sahibinden'e bulaşma, ben bu ergenler yüzünden kafayı yedim resmen, sonunda gittigiyor'dan GET ile aldım.

hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2016, 15:00:31 ÖS »

Aman dostum sakın ha psp almak için sahibinden'e bulaşma, ben bu ergenler yüzünden kafayı yedim resmen, sonunda gittigiyor'dan GET ile aldım.

Kesinlikle katılıyorum.
ahmet faruk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2016, 22:50:27 ÖS »

yorumlar için saolun birazdaha beklerim yada get ile yaparım .donanımhaberden haftalardır  kovalıyorumda kimse satmak istemiyor
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2016, 00:54:27 ÖÖ »

Sahibinden üçkağıtçı kaynıyor,tam 1 aydır ps2 bakıyorum her kime sorduysam ya get ile satmıyor yada anlamıyor nedense.Tabii get ile satılan ve profili iyi olan satıcılardan mal alınabilir.
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2016, 01:59:27 ÖÖ »

Benimkini vereyim
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 09, 2016, 10:15:26 ÖÖ »

Hddli ve kendinden açılan model arıyorum:)
ahmet faruk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2016, 10:46:41 ÖÖ »

Benimkini vereyim
parasıynan alırım, pm'ye beklerim
JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 09, 2016, 10:57:19 ÖÖ »

SAhibinden.com daki klasik dialoglar ;
- Gardaş GET , MET anlamam ben...
- GET nedir ? Anlatır mısınız?
- Önce parayı hesaba yatırın sonra ben ürünü gönderirim.
- Vallah sıfır ayarında.

** Site güvenli ancak , önemli olan güvenilir dürüst satıcı bulmak.Ürün almadan önce satıcıyla telefonda konuşmak, güven ile ilgili ciddi ön fikir vermekte.Tabii olumlu satıcı profili de keza öyle.

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
Commodore 64 + 1530 + SD2IEC
SEGA Master System 2
Nintendo GameBoy / Nintendo 64 / GameCube /Nintendo Wii [Softmod + WiiKey]
Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ]  / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition
XBox 360 Slim [RGH AceV2
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2016, 14:52:27 ÖS »

Sonuçta, bir şekilde get ilanı açtırabiliyorsanız, gözünüz kapalı alabilirsiniz, geçenlerde birinden kutulu çok temiz diye kalın kasa ps2 aldım, kutuyu açtığımda cihaz haşat çıktı, fişe bile takmadan geri postaladım, arkadaş ta kuzu kuzu geri aldı, almamak gibi bir şansı yok zaten, para da iki gün içinde iade oldu
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: