Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet8Mbps' Limitsizde AKK kalktı mı ??
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 8Mbps' Limitsizde AKK kalktı mı ??  (Okunma Sayısı 10500 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 03, 2016, 17:30:31 ÖS »

Taahhütüm bitmek üzere. O kampanyamı bu kampanya mı derken,
böyle bir şeye rastladım.

-8 LİMİTSİZ (8Mbps Limitsiz) paketlerinde adil kullanım kotası uygulanmamaktadır. (2. sayfa 2. paragraf)

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/ciftetelli-kampanyasi.pdf

Buda kampanya sayfası
https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/haydi-cifte-telli-ye.aspx

Benim eve zaten zar zor 12 verebiliyorlar.
Mayıs 2 de baktım kotaya Download 20GB diyordu. 5 günde 50 GB kota gümm Kahkaha

Bir yanlışlık yapmadılarsa, gerçekten 8'de AKK uygulamıyorlarsa geçmeyi düşünüyorum gibi.

Gerçi bunlara güvenilmez.
Var böyle bir tarife AKK uygulanmıyor derler.
Geçersin. 3 gün sonra hız düşürürler, yok öyle bir şey derler.
Sonra uğraş dur Prof. dingildoklarla Kahkaha

Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2016, 17:38:32 ÖS »

Uyguluyor dur ya

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2016, 17:52:37 ÖS »

Bildiğim kadarıyla 8'likte uzun zamandır AKK yok. Şurdan biliyorum, bir kaç sene evvel internet araştırırken gözüme ilişmişti. Gerçi sonradan Superonline Fiber'e geçtim.

Bu arada yeni evde Türk Telekom fiber ağı var. Bugün itibariyle bağlantı yapıldı. Acep, nasıldır iyi midir? Sıkıntı var mıdır? Kullanan dostlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2016, 18:07:01 ÖS »

Gecen ay bana mesaj geldi ayın 15 kotayı aştınız diye

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mayıs 03, 2016, 18:44:52 ÖS »

bende cumhurbaşkanlığına şikayet ettim inşallah 3 sene sonra benimde adsl internetim olucak telekom proje aşamasındaymış 1 mbit yeterli

Murat Çileli
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2016, 19:59:48 ÖS »

Ben 4-5 aydır Superonline 8 Mbps Yalın ADSL kullanıyorum. Limiti çok geçtiğim halde hızım hiç düşmedi. Bu başlığı görene kadar da sistemlerinde hata var sanıyordum

pcdata76
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2016, 20:21:10 ÖS »

Bende de superonline 8mbit adsl var, bugüne kadar birkaç kez 50GB'ı geçtim ama hız düşmemişti. Herhalde çok abartmayınca uygulamıyorlar diye düşünmüştüm Kahkaha

Commodore64 - Amiga - Arcade Systems - MAME - IBM - CRT - Repair&Restoration
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2016, 20:48:54 ÖS »

Turk Telekom 8 GB da kota yok. Arkadaşımın evinde var. Kullanıyor. Yanlız bu tarife sadece eski kullanıcalara devam ediyor diye biliyorum. Değişmediyse o tarifeyi yeni isteyenlere kotalı seçenek sunuluyor.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2016, 21:15:02 ÖS »

Kampanya şartlarında, yeni alımlara kapalıdır yazmamışlar.
Şubeye gittiğimde şansımı deniyeyim Kahkaha

Turk Telekom 8 GB da kota yok. Arkadaşımın evinde var. Kullanıyor. Yanlız bu tarife sadece eski kullanıcalara devam ediyor diye biliyorum. Değişmediyse o tarifeyi yeni isteyenlere kotalı seçenek sunuluyor.

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2016, 21:17:30 ÖS »

Gecen ay bana mesaj geldi ayın 15 kotayı aştınız diye

Tarifeniz 8 likmiydi ?

Eğer öylese peşine düşün bence. Bundan sonrası için hız düşmez en azından

eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2016, 22:28:27 ÖS »

Eskiden 8GB ve 8GB'ye kadar adı altında iki tane 8GB paketi vardı. Hatta 8GB olan daha pahalı idi. Ben özellikle pahalı olduğu halde 8GB almıştım. 8GB olanda AKK yoktu çok iyi biliyorum çok download'ım oluyordu. Neyse 2 yıl ve kampanya bitince yenilemek için aradım, tutturdular 16GB ye kadar olana geçin diye. Öğrendim ki 8GB olanı artık yeni kullanıcılara vermiyormış. Ancak eskiden kullananaları da zorla ötekine geçiremiyorlardı anladığım kadarı ile. (Sanırım sözleşme şartları ile falan ilgili olmalı.) Ama çeşitli kampanya vb argümanlarla kullanıcının bu tarifeden çıkmasını teşvik ediyorlardı.

Neyse sonuca gelirsek çok iyi bir teklif yaptılar ve 8GB den çıkıp 16GB ye kadar olana geçtim. Keşke geçmeseydim şimdi geri de dönemiyorum, ve AKK uyguluyorlar... Kahkaha

Ama tabiki bu değişiklik olalı da 1 yıl oluyor. Belki son durumda 8GB tarafında söylediğiniz şekilde bir değişiklik olmuş olabilir...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2016, 22:45:49 ÖS »

Bildiğim kadarıyla 8'likte uzun zamandır AKK yok. Şurdan biliyorum, bir kaç sene evvel internet araştırırken gözüme ilişmişti. Gerçi sonradan Superonline Fiber'e geçtim.

Bu arada yeni evde Türk Telekom fiber ağı var. Bugün itibariyle bağlantı yapıldı. Acep, nasıldır iyi midir? Sıkıntı var mıdır? Kullanan dostlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Bende evde Turk telekom Fiber internet 35 Mps 'ye kadar olanı kullanıyorum. 100 GB kota dolunca hız düşüyor. Ayda 59 TL ödüyorum. Bir sorun yaşamadım şimdilik. Film vb indirmelerini bayağı hızlı yapabiliyorum.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 03, 2016, 22:47:24 ÖS »

Ya bu arada baktım da, yukarıda bahsettiğim iyi teklif için 16GB'ye kadar aylık 40TL ödüyormuşum. Ama bir ay sonra kampanyam bitiyor. TTNET şimdi bu paket için 76TL isteyecek. Tavsiye edeceğiniz alternatif firma var mı. 40 öderken 76 ödemek içime sinmedi bir an düşününce... Kahkaha

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mayıs 03, 2016, 22:55:20 ÖS »

Ya bu arada baktım da, yukarıda bahsettiğim iyi teklif için 16GB'ye kadar aylık 40TL ödüyormuşum. Ama bir ay sonra kampanyam bitiyor. TTNET şimdi bu paket için 76TL isteyecek. Tavsiye edeceğiniz alternatif firma var mı. 40 öderken 76 ödemek içime sinmedi bir an düşününce... Kahkaha

55 liraya  Çiftetelli 8 Mbps Limitsiz TTnet kampanyası Kahkaha

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Mayıs 03, 2016, 22:57:43 ÖS »

Zil takar oynarız artık. Kahkaha

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: