Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Maximus arcade çalışmayan oyunlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Maximus arcade çalışmayan oyunlar  (Okunma Sayısı 6252 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 04, 2016, 08:51:44 ÖÖ »

arkadaşlar kabinde Mame oyunlarını, Maximus arcade (ver2.10) üzerinden oynuyorum. Mame emulatörü olarakta 0.157 ve romları kurulu.

Sorunum Maximus arcade'de bazı Mame oyunları çalışmıyor. Örnek olarak Metal Slug2,3,5, Cadillac and Dinosaurs ve bazı oyunlar.

Maximus arcade'de tanımlı, Mame emulatörünü çalıştırıp bu oyunları açtığımda hiç bir problem yok. Sorunsuz çalışıyorlar. Fakat Maximus arcade ile açmaya kalktığımda eksik rom dosyaları olduğunu gösteren uyarı mesajı alıyorum.

Bu tarz bir sorunla daha önce karşılaşan, sorunun nedenini bilen veya önerisi olan varmı?

Birde Maximus arcade setup'larınız nedir? Yani history.dat, catver.ini, options veya Mame ayarlarınız nedir?
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2016, 11:42:25 ÖÖ »

Maximus arcade'i denemedim hiç ama Hyperspin'e benziyor ise, front end'in ayarlarında kullanılacak mame emulatörünü atadığın bir arayüz varsa orda hangi uzantilari oynatacağı konusunda bir ayar olabilir. Hyperspin'de bazı rom ların uzantıları farklı diye benzeri durum başıma gelmişti ve 7z,rar,zip,chd vs onlarıda ekleyince sorun çözülmüştü.

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2016, 12:39:15 ÖS »

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=12129.0 detayli sekilde anlatmıştım bir de video atmistim bi bak istersen yasadigin soruna gelecek olursak  setupu tekrardan sil yeniden kur ve mamenin exe sini göster olmassa manuel olarak rom snapshot Marguies yerini goster...
Gene olmassa mameyi kendi basina calistir directiondan rom yolunu guncelleyerek calistir f5 ile sorun yoksa maximus arcade gec tekrardan kur..

« Son Düzenleme: Haziran 04, 2016, 13:25:24 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2016, 12:58:47 ÖS »

Sorun tüm oyunlarda değil, çoğu çalışıyor. Sadece yukarıda adını yazdığım birkaç oyun çalışmıyor.

setup'ı bir kaç kez silip baştan yükledim. 3 farklı makinada, farklı setuplarda denedim, fakat değişen birşey olmadı.
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2016, 13:12:05 ÖS »

Maximus arcade setubunda scan ettirmek icin bir sekme var onu dene arasira bendede oluyordu birkackez kurcalayinca geciyordu cok ilginc 
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2016, 13:29:16 ÖS »

Heroman'i dinleyin adam boşuna hero değil...

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2016, 13:33:01 ÖS »

Heroman'i dinleyin adam boşuna hero değil...

Kahkaha

benım ustume oynayan yoktu....
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2016, 13:37:49 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: