Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHobi/Çalışma Odalarınız Nasıl?
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hobi/Çalışma Odalarınız Nasıl?  (Okunma Sayısı 63156 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Şubat 03, 2020, 21:22:26 ÖS »

Teşekkür ederim.

Oda harika, güle güle kullanın.
Ayrıca alttaki egonomik tasarımlı kasalara bayıldım.

Kasa hiç beklemediğim bir anda karşıma çıktı. Elimdeki parçaları @Wildlord 'un da yardımıyla tamamlayarak, güzel içeriğe sahip bir sistem çıktı ortaya.
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #91 : Şubat 03, 2020, 21:46:04 ÖS »

Çok guzel gorunuyor.Iyi günlerde kullanmanı dilerim.

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #92 : Şubat 03, 2020, 23:26:19 ÖS »

Oohh ohh ohh maşallah Kahkaha güzel olmuş abi oda. Bana hediye ettiğin Micheal Jackson posteri içinde bir kez daha teşekkür ederim bende yeri baskadır gerçekten.

Kasanı  kendine has bir cd romu var acayip. Bende bayıldım o kasaya.
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2020, 09:43:51 ÖÖ Gönderen: AmigaEsref » Logged

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
BioMenace
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Şubat 04, 2020, 08:52:59 ÖÖ »

Alıntı sahibi: phoenix
Uzun zamandır paylaşım yapıp, görüş ve önerilerini almak istediğim bir başlık. 15 tatili fırsat bilerek odaya bir güzel giriştim. Masasıydı,rafıydı derken baya el oyaladı. Sadece ufak tefek toparlamalar kaldı diyebilirim. Beraberinde, Win 98 SE işletim sistemi kurmak için beklettiğim kasayı da, bu düzenleme işi içinde halletim. (Dağınıklık için kusura bakmayın)

phoenix eline sağlık. Forumda senin için aklımda daha "efsanevi" bir imaj vardı. Yıllar içinde böyle oluşmuş O yüzden odana koymayı seçtiklerin çok mütevazi geldi, biraz şaşırdım

Alınıklarım: https://goo.gl/UoWo8n
Satılıklarım: https://goo.gl/kDMfMp
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : Şubat 04, 2020, 09:43:04 ÖÖ »

Böyle bir imajı nasıl bıraktım anlamadım Kahkaha  Ama geçmiş döneme ait cihazlar kendi örtüleri in altında masa üstünde, bazıları da kutularda muhafaza ediliyor Ek olarak oda, kimliğine yeni yeni kavuşuyor.
Uzun zamandır paylaşım yapıp, görüş ve önerilerini almak istediğim bir başlık. 15 tatili fırsat bilerek odaya bir güzel giriştim. Masasıydı,rafıydı derken baya el oyaladı. Sadece ufak tefek toparlamalar kaldı diyebilirim. Beraberinde, Win 98 SE işletim sistemi kurmak için beklettiğim kasayı da, bu düzenleme işi içinde halletim. (Dağınıklık için kusura bakmayın)

phoenix eline sağlık. Forumda senin için aklımda daha "efsanevi" bir imaj vardı. Yıllar içinde böyle oluşmuş O yüzden odana koymayı seçtiklerin çok mütevazi geldi, biraz şaşırdım

onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Şubat 04, 2020, 09:46:20 ÖÖ »

Böyle bir imajı nasıl bıraktım anlamadım Kahkaha  Ama geçmiş döneme ait cihazlar kendi örtüleri in altında masa üstünde, bazıları da kutularda muhafaza ediliyor Ek olarak oda, kimliğine yeni yeni kavuşuyor.

Ben de C65 göremedim bu nedir phoenix  Kahkaha Şaka bir yana bence oldukça zengin bir içerik . Keşke benim olsa  

C64 ve A500 gerisi teferruat
phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #96 : Şubat 04, 2020, 10:09:30 ÖÖ »

İnsaf Kahkaha Atari 800 var fotoda. Açıkta kalmış. Koruma yapmadım henüz.
Böyle bir imajı nasıl bıraktım anlamadım Kahkaha  Ama geçmiş döneme ait cihazlar kendi örtüleri in altında masa üstünde, bazıları da kutularda muhafaza ediliyor Ek olarak oda, kimliğine yeni yeni kavuşuyor.

Ben de C65 göremedim bu nedir phoenix  Kahkaha Şaka bir yana bence oldukça zengin bir içerik . Keşke benim olsa 
BioMenace
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Şubat 05, 2020, 20:01:32 ÖS »

Hocam ben seni başkasıyla karıştırmışım ya Kahkaha

Alınıklarım: https://goo.gl/UoWo8n
Satılıklarım: https://goo.gl/kDMfMp
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #98 : Mart 02, 2020, 11:21:30 ÖÖ »

@ibeser aracılığıyla Özkan ocaklı üretimi Amiga buffered Vga adaptör satın aldım. Bu iş için 15khz desteklediği söylenen Samsung 510N monitör satın aldım, sinyali gördü ama ekran yanmaya başladı, zarar görmeden çıkarttım. Yine aynı şekilde 713N'i denedim, olmadı. Sonunda lanet olsun artık diyerek ana mınitörüme bağladım, yanacak gibi olursa da çejeriz artık dedim. Ve böylelikle hem adaptörün sağlam olduğu ortaya çıktı hem de yeni çalışma masası alma derdinden kurtuldum. Şimdilik üç dört gündür tek masa ile idare ediyorum, zaten ana klavye küçük, bir tane de portatif PS2 klavye bulursam çok güzel olacak şu anki çok kötü duruyor

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
atariManyagi
Üye

En Sevdiğim Super Mario Karakteri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #99 : Haziran 09, 2021, 22:21:14 ÖS »

Bunlarda Benden Gelsin + Bonus Cengiz in Videosu

Evden Kovulanlar Kervanındanım Kahkaha

https://www.youtube.com/watch?v=G_VP_0f_1bg

@Retroman, Yanlış mı görüyorum yoksa Figürlerinin arasında SH700 Tipi Shinkansen tren maketi mi gördüm?

Web Sayfalarım
itch.io
GitHub
Peg Bebek Koleksiyonum
Peg Bebekler
I❤️8BitDo
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Haziran 10, 2021, 10:26:23 ÖÖ »

Böyle bir lüksüm olmayalı 5 yıl oldu..

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : Haziran 10, 2021, 21:46:18 ÖS »

düzenleme yapmam lazım fikirleriniz çok önemli benim için teşekkür ederim
PROTEUS1968
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #102 : Haziran 10, 2021, 23:17:59 ÖS »

Benim odam biraz müzik aletleri ağırlıklı
İlerde  çok büyük odam olursa 40 m2 falan tüm cihazlarımı kullanıcam inşallah ama  bu gidişle zor  gibi.

* 5102021231317.jpg (301.93 KB, 1520x720 - Görüntüleme: 257 kez.)

* 5102021231127.jpg (322.88 KB, 1520x720 - Görüntüleme: 242 kez.)

* 5102021231345.jpg (303.6 KB, 1520x720 - Görüntüleme: 262 kez.)
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2021, 23:23:23 ÖS Gönderen: PROTEUS1968 » Logged
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #103 : Haziran 10, 2021, 23:32:16 ÖS »

Bendeki son durum da budur.

* freedoms_room.jpg (227.26 KB, 1280x575 - Görüntüleme: 309 kez.)

fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #104 : Haziran 11, 2021, 00:02:01 ÖÖ »

@freedom; Çok güzel bir ortam hazırlamışsınız, hayatım boyunca bu seviyede tertipli düzenli olmayı başaramadım.

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: