Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 4K TV'de C64  (Okunma Sayısı 13836 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Eylül 20, 2016, 10:53:20 ÖÖ »

sabit internetin AKK gene mükemmel ben 3g ile yokluktan 144p ile video izlemeye devam

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 20, 2016, 11:15:25 ÖÖ »

@witchdoktor. Yaşlandım artık. O eski downloand yoğunluğumdan eser yok şimdi.
4 GB kotalı internetle. 2 si ilk ay, diğer 2 si ikinci aya denk gelecek şekilde 4GB oyun indirirdim Kahkaha

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 20, 2016, 11:34:08 ÖÖ »

@cdemir

Zaten kotayı 'güncellemeler' ve youtube dolduruyor. Windows, oyunlar, uygulamalar 'güncelleme manyağı' yaptılar bizi...

Ayrıca indirmeye değecek birşeyler bulunamaması da cabası. Bu boş üretim çağında, çöplükte pırlanta aramak gibi birşey. Geçenlerde bir yakınım ısrarla şu sıralar boşta olduğunu ve bolca film izlemek istediğini söyledi. Çok kaliteli olmasa da en azından 6-7 puanlık güncel birkaç film bulayım dedim ama nafile, işe yarar doğru dürüst yapım yok. Müzik desen yıllardır sezonluk (hatta aylık) üretilip tüketilir hale geldi, güzel bir şey yakalamak için kendini parçalaman gerekiyor (ki parçalasan bile genelde iyi birşey bulamıyorsun). Yıllardır CD almıyorum, birkaç ay önce değişiklik olsun diye Adele'in CD'sini alayım dedim, fiyatlar 50TL ($20) mertebesine çıkmış meğer, içinde 2 tane işe yarar şarkı bulabildim...
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 20, 2016, 12:28:33 ÖS »

@witchdoktor Nerde çokluk, orda b..luk oldu. Herşeyden çok çok var.
Ama 2 gram şeker için; 2 tane keçiboynuzu tahtasını kemirmek zorunda kalıyoruz..

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: