Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetLetgo'da hiçbir şeyin satılamaması...
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Letgo'da hiçbir şeyin satılamaması...  (Okunma Sayısı 22030 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
16bit_lover
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 17, 2017, 14:53:48 ÖS »

Merhaba, ekşi sözlükte gezerken bu başlığı gördüm.Ne yalan söyleyeyim hak vermemek elde değil.Çıktığı günden beri letgo uygulaması telefonumda kurulu.Ancak şimdiye kadar 1 tane pc oyunu satışı yapabildim.Onuda bu işlerden anladığı belli kolleksiyoncu genç bir arkadaş aldı.

Fakat Letgo'da öyle kalitesiz bir kitle varki anlamak mümkün değil.Adam ürün hala mevcut mu, hemen almak istiyorum diye sormuş.Bende evet şu gün saatte teslim edebilirim demişim.
Sonra bir bakıyorum adam beni engellemiş.Kardeşim niye engelledin,hem almak istiyorsun hemde amaçsızca engelliyorsun.

Profiline şuh kadın fotoğrafı koyup "yiğen en zon gaçha olur" diyen barzolarmı ararsın,fiyat ve detaylı bilgi yazdığım halde sadece "kaça" diye mesaj yazanlar mı.

Bir ara telefondan screenshot alınmış sahte ilanlar dolmuştu.Bunu yönetimede mesajla bildirdim,şu ara sanki biraz azaldı gibi.

Sizin letgo deneyimleriniz nasıl.

Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2017, 14:59:03 ÖS »

Gitar forumlarında ve sahibindende satamadığım gitarımı letgoda sattım Bir çok da şey aldım Sadece bazı kişilerin "temiz ürün" dediğinde "ne kadar" temizi sorgulamanız lazım Herkesin temiz anlayışı farklı

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2017, 15:16:12 ÖS »

Letgo biraz şans işi bir yer.
Şimdiye kadar 20 küsür malzeme aldım.
En az 10 tane de sattım. Kafası çalışmayan, yazdığınızı okumayan, okuduğunu anlamayan kişi çok... Sizin de yazdığınız gibi, ne istediğini bilmeyen, hiç bir işten anlamayanlar da çok. Şansınıza güveniyorsanız ve en önemlisi de sabırlı iseniz alternatif bir ortam.

BioMenace
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2017, 15:22:10 ÖS »

Ben de letgo'ya tekli koltuk ve puf koymuştum. Kadının biri telefon etti, adresimi aldı, cipiyle geldi, koltukla pufu arabasına tıkış mıkış sığdırdık ve gitti. Şaka gibi reklamlardaki olayın aynısını yaşadım

Alınıklarım: https://goo.gl/UoWo8n
Satılıklarım: https://goo.gl/kDMfMp
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2017, 15:22:33 ÖS »

Letgo'nun en büyük avantajı kolay listeleme imkanı sunması. Bir nevi garaj satışının sanal dünyada hayat bulmuş hali.

Açıklama bile girmiyorsun yapay zeka yahut human farm artık nasıl yapıyorlarsa açıklamayı da getiriyorlar.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2017, 15:24:35 ÖS »

20 TL'ye Voodoo 3, 20 TL'ye PII-350 CPU, 10 TL'ye Radeon 8500, 25 TL'ye Radeon 9800XT, 20 TL'ye Compaq mekanik klavye, 10 TL'ye OPL3 chip'li ISA ses kartı, 10 TL'ye Matrox G200, 50 TL'ye Athlon XP Socket A sistem ve FSP PSU ile Elan Vital T10 kasa vs. vs. bulup aldığım yer Letgo.

Alıcı ve satıcının kalitesizliği ne aradığını göz incelemesi ile tespit edebilen alıcı için cennet gibi bir mekan da yaratıyor.

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2017, 15:57:44 ÖS »

Uzun süredir ilanlarına göz gezdiriyordum. Hafta sonu denemek için bir ürün listeleyeyim dedim.

Bu deneme fantastik bir diyalog yaşamama vesile oldu.

* letgo.jpg (51.54 KB, 640x1136 - Görüntüleme: 1519 kez.)
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2017, 15:59:32 ÖS Gönderen: wizofwor » Logged

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2017, 16:25:03 ÖS »

Uzun süredir ilanlarına göz gezdiriyordum. Hafta sonu denemek için bir ürün listeleyeyim dedim.

Abi süpermiş bu be.

Bu arada 1-2 haftadır Letgo'yu kullanıyorum. O kadar lüzumsuz o kadar boş insan var ki, tarifi mümkün değil. En sonunda hesabımı kapatmak için talepte bulundum.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2017, 16:31:21 ÖS »

Letgo'da rahatsız tiplerde var... Düzgün tiplerde... İlk çıktığında deneyip, dolandırıcı kaynıyor diye, bir daha girmemiştim... Ama sonra bir arkadaşın paylaştığı ilan, 80-90 yaşlarında bir bayandan Commodore 64 almamı sağlamıştı. Normalde o yaşta bir bayanın ürün satması çok kolay değil. İletişimimiz de çok sorunlu oldu... Zonguldaktan bir adam bir yerlerde sergilendiğini düşündüğüm bir bilgisayarın fotoğrafını koyup pazarlık olur yazmıştı... Fiyat nedir diye sorduğumda, cevap alamadım. Sonra baktım ki beni engellemiş Kısmet meselesi bir yerde...

emarti
Uzman

Only Amiga Makes It Possible █

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2017, 16:34:46 ÖS »

Ben de letgo'ya tekli koltuk ve puf koymuştum. Kadının biri telefon etti, adresimi aldı, cipiyle geldi, koltukla pufu arabasına tıkış mıkış sığdırdık ve gitti. Şaka gibi reklamlardaki olayın aynısını yaşadım

Çok iyi

Muhabbet iyiymiş. Uzun süre kullanmadığın satmak istediğini merak ettim.

https://github.com/emartisoft My GitHUB | http://csdb.dk/scener/?id=26786 My CSDB | https://c64kernal.com Genesis

READY.
SYS(64767): EMARTI
16bit_lover
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Mayıs 17, 2017, 16:36:21 ÖS »

Kimiside dating uygulaması olarak kullanıyor,bayan satıcılara gelen arkadaşlık mesajlarını görmüştüm,, evlere şenlikti:))

appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 17, 2017, 17:21:30 ÖS »

Kimiside dating uygulaması olarak kullanıyor,bayan satıcılara gelen arkadaşlık mesajlarını görmüştüm,, evlere şenlikti:))

Bu süreç biraz çift taraflı, ilanları "gecelik" olarak aratırsanız çok şaşırabilirsiniz.

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mayıs 17, 2017, 17:25:10 ÖS »

bu iyiymiş

ilhanüney
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mayıs 17, 2017, 17:27:39 ÖS »

Letgoda birşey satamadim ama aldığım ürün 50 yı geçmiştir, ama tabii bu ilk dönemlerde idi, şimdi pek bişey bulamıyorum.

...................SEGA.................
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mayıs 17, 2017, 18:13:39 ÖS »

Letgo da sadece bir tane ürün satabildim, gerçi çok fazla ürün listelemedim 5-7 adet retro cep telefonu o kadar.

Cihazlar yaklaşık 8 aydır ilanda, şimdiye  kadar en az 150 kişi yazmıştır ama sadece bir tane ürün satabildim.

Gelen mesajlar genelde sohbet amaçlı, bilgi edinme, anlamsız sorular, vs falan. Ciddi alıcı oranı çok düşük, fiyatı yarı yarıya indirsen ciddi alıcı olmayınca yine almıyor, maksat can sıkıntısı öylesine yazıyorlar.

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: