|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 17, 2017, 18:44:57 ÖS » |
|
aynı urunden cok olabildiginden biraz dusuk fiyat belirlemek gerekebiliyor. ben o kadar karamsar dusunmuyorum gayet iyi kanimca benim fikrim tabi. tabi koymusken yaninda sahibinden com a da koymak sansi arttirir
|
|
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
|
Alpyre
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 17, 2017, 19:49:48 ÖS » |
|
Fakat Letgo'da öyle kalitesiz bir kitle varki anlamak mümkün değil.
Ülkenin genelinde insan kalitesi düşük. Letgo'nun suçu değil. Demografi böyle.
|
|
|
|
|
|
Alper
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 17, 2017, 21:01:50 ÖS » |
|
Fakat Letgo'da öyle kalitesiz bir kitle varki anlamak mümkün değil.
Ülkenin genelinde insan kalitesi düşük. Letgo'nun suçu değil. Demografi böyle. Abi letgo ile haşır neşir olanları demografi ile tüm Türkiye yaptın. Tahminimce küçük bir yüzdesi olabilir. O yüzde de Türkiye'nin örneklemi olamaz gibi. Ama ilk cümlende haklısın. Ama bu sadece bize has değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malik
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 18, 2017, 09:07:16 ÖÖ » |
|
araba anfisi kapasitörü sattım birtane. Adres verdim elden teslimat için, almaya bir kara oğlan geldi suratında izler olan egzost susturucusu olmayan eskizaman bir mobilet motorsikletiyle ortalığı inleterek. Nasıl kaçtığımı bilmedim tanıdık görüp rezil olacağım diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agony
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 18, 2017, 10:47:40 ÖÖ » |
|
Bir tuhaf dialogta benden gelsin. Satılan parça araba şanzımanı. Letgo'da bir şansımızı deneyek, o kadar reklam gördük dedik. Heç bi halt olmadığı gibi böyle tiplerle muhattab olduk. 
|
|
|
|
|
integer
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 18, 2017, 10:49:37 ÖÖ » |
|
Birde fiyat pazarlık sorunca küfür edip engelleyen tipler var. bir ilanda bende gelsin sabah sabah gülün. [ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 18, 2017, 10:54:55 ÖÖ » |
|
Tespit ettiğin veya düşündüğün % varmı alper hocam, veya sen bu % içinde neredesin kalite tespit kriterlerin neler dir? Ülkenin genelinde insan kalitesi düşük. Letgo'nun suçu değil. Demografi böyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 18, 2017, 11:00:17 ÖÖ » |
|
Tespit ettiğin veya düşündüğün % varmı alper hocam, veya sen bu % içinde neredesin kalite tespit kriterlerin neler dir? Ülkenin genelinde insan kalitesi düşük. Letgo'nun suçu değil. Demografi böyle.
https://www.youtube.com/watch?v=iBHfp7Ew3HUKısa süre önce bu rakam aşarı yukarı tescil edilmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 18, 2017, 11:02:08 ÖÖ » |
|
letgoda puan sistemi geldiğinden profilinde çok sayıda yorum olan satıcılar daha düzgün ve kibar olabiliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 18, 2017, 11:02:57 ÖÖ » |
|
daha önce görmemiştim yeni mi? Geldi onur hocam letgoda puan sistemi geldiğinden profilinde çok sayıda yorum olan satıcılar daha düzgün ve kibar olabiliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 18, 2017, 11:04:22 ÖÖ » |
|
tabi telefon uygulamasında var. 2-3 ay oluyor yıldız verip puanlıyorsun alışverişten sonra . rastgele bir saticinin profili asagida
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2017, 11:10:18 ÖÖ Gönderen: onursapci »
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 18, 2017, 11:24:08 ÖÖ » |
|
harika olmuş en azından satıcı kalitesi ortaya çıkar tabi telefon uygulamasında var. 2-3 ay oluyor yıldız verip puanlıyorsun alışverişten sonra . rastgele bir saticinin profili asagida
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cimihendriks
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 18, 2017, 12:31:58 ÖS » |
|
letgoya denemek için cidden aşırrı uygun fiyata bi ürün koydum. yine pazarlık yapmaya çalıştılar. o gün bıraktım
|
|
|
|
|
|
Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü? Ne kalacak senden, hiç düşündün mü? Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 18, 2017, 12:40:27 ÖS » |
|
letgoya denemek için cidden aşırrı uygun fiyata bi ürün koydum. yine pazarlık yapmaya çalıştılar. o gün bıraktım
Büyük ihtimalle o bendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cimihendriks
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 18, 2017, 12:42:59 ÖS » |
|
Büyük ihtimalle o bendim  değilsindir hocam sen 4 kelime Türkçe yazabilme yeteneğine sahipsin
|
|
|
|
|
|
Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü? Ne kalacak senden, hiç düşündün mü? Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
|
|
|
|