|
Levent (Lvnt)
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 19, 2017, 17:05:29 ÖS » |
|
@onursapci kardeşim müslümanlıkla ilgili birşeyler görmeye tahammülün yokmuş gibi yazıyorsun. Ben de tahammülsüz görmeye tahammül etmekte zorlanıyorum bilesin. Bir tane daha Mustafa gelene kadar (büyüğümüzün anne babasının verdiği orjinal ismidir, tahammül sıkıntısı olursa diye yazdım) elimizdekilerle yetinmemiz, birbirimize severek katlanmamız gerekiyor. Bu didişmelerle de biryere varamayız, en iyisi hemen bitirelim, bir daha da başlamayalım. Tamam mı güzel kardeşim, seni seviyorum, niye seviyorum? Çünkü biz müslümanlar birbirimizi Allah rızası için severiz, öyle emredilmiştir.
|
|
|
|
|
|
Use the brute force, Luke
|
|
|
|
onursapci
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 19, 2017, 17:11:58 ÖS » |
|
@Levent kardes vallahi senin yazini okumadim bile . sana cevap olsun diye yazmadim bir sey .
|
|
|
|
|
|
C64 ve A500 gerisi teferruat
|
|
|
|
Levent (Lvnt)
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2017, 17:13:55 ÖS » |
|
@mjmorisin eee sonrası? Laf atıp kaçmayın abi? Ne demek istiyorsun açıkça söyle istersen. Olmuş bitmiş bir meseleden başka nedir bu şimdi? Bugüne gelelim. Millet dışarıda güven içinde bayramını kutladı işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Levent (Lvnt)
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2017, 17:16:04 ÖS » |
|
@Levent kardes vallahi senin yazini okumadim bile . sana cevap olsun diye yazmadim bir sey .
Tamamdır abi, yanlış anlama olmuştur, olur, kusura bakma, bizden tarafa da sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrmojorisin
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2017, 17:25:24 ÖS » |
|
@mjmorisin eee sonrası? Laf atıp kaçmayın abi? Ne demek istiyorsun açıkça söyle istersen. Olmuş bitmiş bir meseleden başka nedir bu şimdi? Bugüne gelelim. Millet dışarıda güven içinde bayramını kutladı işte.
Hocam bi yere kaçtığım yok. Tartışmaya da gerek yok çünkü bunu tartışmanın ne yeri nede zamanı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2017, 19:21:29 ÖS » |
|
Arkadaşlar yersiz tartışmalar ile birbirimizi kırmayalım. Biz kültür olarak o kadar zengin bir toprak olan Anadolu'da yaşıyoruz. Bunun kıymetini hala anlayamadık. Elimizden gidince mi anlayacağız. Tek doğruyu aramayın çünkü tek doğru yok. Mevlana Celaleddin Rumi bir örnektir. Herkes onun gibi düşünse sanırım herkes daha mutlu, huzurlu ve umutlu olacak. Neye inanir ise inansın birbirimize karşı sevgi ve saygı göstermeliyiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alpyre
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2017, 19:50:48 ÖS » |
|
Şu yazdıklarınıza bakıyorum da... sizlerle aynı evrende bulunduğumdan şüpheye düşüyorum...
Telekom benim internet bağlantısını bir karadeliğe falan mı düşürdü... bir paralel evrene mi bağlanıyorum farkında olmadan acaba!?
|
|
|
|
|
|
Alper
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 19, 2017, 19:52:57 ÖS » |
|
bende benimki ne zaman damlar diyordum geç kaldın Şu yazdıklarınıza bakıyorum da... sizlerle aynı evrende bulunduğumdan şüpheye düşüyorum...
Telekom benim internet bağlantısını bir karadeliğe falan mı düşürdü... bir paralel evrene mi bağlanıyorum farkında olmadan acaba!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alpyre
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 19, 2017, 19:59:33 ÖS » |
|
Ben nereden "seninki" oluyorum acaba?
Bak birader. Seni son kez uyarıyorum. Benimle muhatap olma. Bana cevap yazma. Anlamıyor musun sen laftan?
Bu foruma acilen diğer sosyal medyadakine benze engelleme özelliği eklenmesi gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
Alper
|
|
|
|
mrmojorisin
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 19, 2017, 20:14:40 ÖS » |
|
Şu yazdıklarınıza bakıyorum da... sizlerle aynı evrende bulunduğumdan şüpheye düşüyorum...
Uzatmayım diyorum da yazdıklarımda ne var onu anlamadım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alpyre
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 19, 2017, 20:21:28 ÖS » |
|
Uzatmayım diyorum da yazdıklarımda ne var onu anlamadım? Dostum sen zaten bir şey yazmamışsın. O yüzden üzerine alınmana gerek yok. Paylaştığın bağlantılardan benimle aynı evrende olduğunu da hissedebiliyorum. Sıkıntı yok. 
|
|
|
|
|
|
Alper
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 19, 2017, 20:24:55 ÖS » |
|
Burası bir forum... Burada her türden, her düşünceden, insan var... Görüşlerinin biri ya da diğeri doğrudur diye bugüne kadar müdahale etmedik... AMa bu tür konuları tartışmanın yeri de burası değil... O nedenle, din, siyaset gibi konular forumda tartışılsın istemiyoruz... Üyelerin olgun yaklaşımıyla çoğu zaman bu tartışmalardan çıkabiliyoruz...Ama gereksiz zaman kaybı ve üzüntüden başka elimizde bir şey kalmıyor...
Notlar:
Levent (Lvnt) : Dini bayramlar ve günlerde coşkuyla kutlanıyor. Bunların biri diğerine alternatif değil ya da birinin diğerinden daha önemli ve değerli olduğunu iddia etmek doğru değil...İki ayrı konu... Sizin serzenişinizin pek bir anlamı yok ne yazık ki...
İzmirmaster : Bence Alpyre'ye sataşmaktan vazegeçmelisin. Bu son uyarı olsun...
Alpyre: "Şu yazdıklarınıza bakıyorum da... sizlerle aynı evrende bulunduğumdan şüpheye düşüyorum... ". görüş ve düşüncelerini ifade ettiği için (yanlış olsalar bile), hiç bir üyemizi ya da üye grubunu bu şekilde eleştirme hakkına sahip olamazsınız. Katılmazsınız, beğenmezsiniz, aynı evrende olmak istemezsiniz...Ama aynı forumda olabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alpyre
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 19, 2017, 20:33:50 ÖS » |
|
Alpyre: "Şu yazdıklarınıza bakıyorum da... sizlerle aynı evrende bulunduğumdan şüpheye düşüyorum... ". görüş ve düşüncelerini ifade ettiği için (yanlış olsalar bile), hiç bir üyemizi ya da üye grubunu bu şekilde eleştirme hakkına sahip olamazsınız. Katılmazsınız, beğenmezsiniz, aynı evrende olmak istemezsiniz...Ama aynı forumda olabilirsiniz...
Ne demek eleştiremem!? Katılabilirim, katılmayabilirim... eleştirmeyebilirim, eleştirebilirim de... Ne demek eleştiremem ya!? Benim eleştirim zaten kendimeydi bu arada. Kendimi eleştirmemde bir sakınca yok değil mi sayın LW3D? Keşke bu arkadaşların bulunduğu evrende olsam ben de. Çünkü benim bulunduğum evrendeki ülkede her şey berbat.
|
|
|
|
|
|
Alper
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 19, 2017, 20:35:15 ÖS » |
|
Kendini sessizce içinden eleştirebilirsin. yazıya dökmezsen sorun yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alpyre
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 19, 2017, 20:36:38 ÖS » |
|
Sen de bu uyarılarını sessizce içinden yapabilirsin o zaman! O zaman da sorun olmaz!
|
|
|
|
|
|
Alper
|
|
|
|