Başaramıyorsun... başarman çok mümkünde değil. Manyetize olmuşsun artık. Tartışmak, özellikle siyasi tartışmalara girmek ya da bu tartışmalara kapı aralamak sende yer etmiş. Herkes yazdıklarına "aman boşver" deyip geçemiyor. Çünkü aşağılayıcı, küçümseyici tavrı benimsemişsin.
Bu yazdıklarında değerlendirmem gereken eleştiriler var ve değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
...ancak...
Daha önceki yazışmalarımızı da hesaba katarak, özellikle
bana karşı bir antipati sezinliyorum sende. Çünkü yazdığın bazı şeyleri başka türlü açıklayamıyorum.
Burası bir forum değil mi? İnsanlar fikirlerini, duygularını döksün, bilgi paylaşsın, tartışsın vs. diye var değil mi burası?
Ben de herkes gibi duygu ve düşüncelerimi yazıyorum. Amaç zaten bu değil mi?
Gel gör ki, iş her seferinde şuna benzer bir yere varıyor:
Ne kaybadersin ki yazmasan...
Bir forum yöneticisinin bu cümleyi kuruyor olmasını çok garipsiyorum ben! Zira, örneğin AmigaOS hakkında sorulan ve yanıtını bildiğim bir soruya yanıt vermesem de hiçbir şey kaybetmem ki ben.
Bak daha önce de, emarti'nin başlığında "mesaj kaygısı" polemiği yaşamıştık seninle.
Bu forumda yazdıklarıyla "mesaj" veren herkes,
açıktan uyarılıyor mu örneğin?
Bak bu başlıkta sırasıyla emarti, Aykiri1, wolfiem, witchdoktor hep mesaj vermiş. Bana yapıldığı gibi bir uyarı yapıldığını göremiyorum.
Hatta ben bu başlığa yaptığım yorumda bir mesaj dahi vermedim. Serzenişte bulunup gitmekti tüm niyetim. Bunun üzerinde bizzat kullanıcı adım anılarak sataşıldı, ithamlarda bulunuldu vs.
Burada uyarılması gereken ben miyim? Burada susturulması gereken ben miyim?
İşte bu nedenlerle bir antipati sezinliyorum. Sezgimde haklıysam bunu çözelim ya da çözmeye çalışalım. Haksızsam da özür dilerim... ama sezgimde nerede yanıldığıma dair bir açıklama da bekliyorum. Aksi takdirde, yaptığın eleştirileri de bu antipati doğrultusunda değerlendireceğim.
NOT: Şimdi bunu yazmasam da bir şey kaybetmezdim. Ancak sen de bir önceki yorumu yapmasan bir şey kaybetmezdin. Bu böyle geçmişe doğru uzar gider ve sonuçta sessiz, ölü bir foruma dönmüş olur burası. Kimsenin bir şey kaybetmediği bir yokluk.