Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: E3 2017 - XBOX One X Duyuruldu  (Okunma Sayısı 23798 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 12, 2017, 02:26:47 ÖÖ »

Microsoft'un XBOX One X'i (Scorpio kod adı) duyurdu ve bu yılın Kasım ayında (7 Kasım) satışa sunulacak... Aşağıdaki oyunu 4K izleyerek nasıl bir içerik sunabileceği konusunda fikir elde edebilirsiniz... (Konsol 1080P çıkışta veriyor...4K ekranım yok diyenler için...)

Forza Motorsport 7 - 4K/60FPS
Metro Exodus - Oldukça iyi görünüyor..
Assasin's Creed Origin - 4K gösterdiler..

Anthem 2018'de yayınlanacak, ama XBOX One X' sunumunda en göze çarpan oyundu kanımca...(PS4 ve PC'de yayınlanacak)
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2017, 04:32:24 ÖÖ Gönderen: LW3D » Logged

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2017, 09:48:12 ÖÖ »

4 K Ekranım yok

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2017, 10:09:49 ÖÖ »

Bence oyunlar konsollarda artık 1080p çözünürlükte 60 FPS'nin altına düşmemeliler. 4K çözünürlükte birçok oyun büyük ihtimalle 30FPS'de çalışacak ki 30FPS ile 60FPS arasındaki fark dramatik. Dün çocuklar Mediamarkt'ta 10000TL fiyat etiketli bir oyun (!) bilgisayarında 60FPS'de maks. ayarlarda GTA V, Far Cry Origins vb oynadılar, bırakmak istemediler. PC oyunculuk sektörü de aldı başını gitti doğrusu...
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2017, 11:39:55 ÖÖ »

E3'de duyurulan oyunlara bakıyorum, neredeyse hepsi PC içinde satışa sunulacak (PS4 oyunları hariç)... Mutlaka oyun konsolu konforunu bilgisayarda yakalamak zor ama bu PC oyunculuğunun kat ettiği yolu ya da oyun konsollarının kat edemediği yolu göstermesi açısından kayda değer..

Microsoft XBOX One X yayınında, Forza için özellikle 4K/60FPS üzerinde durdular... Donanım bayağı sağlam görünüyor, fiyatıda uygun olursa, iş yapabilir (önümüzdeki sene SOny'nin yeni konsol çıkartması gerektiği düşüncesi de sağlamlaştı...Şu andaki nesil (PS4 ve Xbox One, çaktırmadan gelip geçecek -çöpe gidecek gibi-

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2017, 11:52:23 ÖÖ »

Şu andaki nesil (PS4 ve Xbox One, çaktırmadan gelip geçecek -çöpe gidecek gibi-

Böyle diyorsun da PS4'teki (Pro değil) oyunların görüntü kalitesi bile beni fazlasıyla tatmin ediyor ama iyi programlanmış olması şartı ile. Makine çok güçlü olduğunda, kötü programlanmış oyunlar bile 60FPS'de çalışabilecek ki bu da önemli bir ayrıntı. Yoksa SW Battlefront, Doom, Horizon Zero Dawn, Infamous serisi, Uncharted 4, Ratchet & Clank ve Bloodborne'un görüntü kalitesi çok çok iyi. Tüm oyunlar bu kalitede olsa beni bir 5 yıl daha götürür rahatlıkla...
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2017, 12:04:46 ÖS »

Seni götürür...Bizi Amiga oyunları da bir yere götürüyor... Ama adamlar makina satacaklar... PS3 ya da XBOX 360'da beni tatmin ediyordu... Düşünsene 4K Minecraft duyurdular...Minecraft 4K olsa ne olur, olmasa ne olur, çok kestiremiyor insan...

appiah4
Uzman

COMMAND.COM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2017, 12:07:09 ÖS »

2016 yazında 200 dolara 8GB RX480 aldım beni zerre kadar ırgalamıyor bu konsol jenerasyonu Kahkaha

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2017, 14:44:02 ÖS »

@appiah

Şu anda iyi bir F/P oranına sahip CPU+MoBo+Gfx kart oyun bilgisayarı önerin var mı? Bu oyun sistemini gördükten sonra çocuklara çok abartılı olmasa da ortalamanın üzerinde 2 adet PC sistemi kurasım geldi de. Son kurduğum desktop sistemleri eskidiği için kullanmıyorlar.
ogün
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2017, 16:09:22 ÖS »

İyi olmuş, fiyatı da bence iyi. Fakat duyurdukları oyunların neredeyse tamamı multiplatform oyunlar.
4k televizyon varsa ve exclusive oyun beklentisi yoksa multiplatform oyunlar için alınabilir.
Ama bence Ps Pro XOX e göre daha mantıklı. Zira aralarında grafiksel olarak uçurum olacağını sanmıyorum. Oyun kütüphanesi olarakta Ps cephesi çok daha güçlü.
sukru83
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2017, 16:37:51 ÖS »

Microsoft tarafındaki mallar, hala daha donanım derdinde. Oyun yok arkadaş. Kim ne yapacak makinayı oyun olmayınca. Scalebound iptal edilince zaten millet tamam dedi, oyunlarla işi yok bu şirketinç

Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2017, 23:16:48 ÖS »

Oyun sayısı zamanla oturur o sıkıntı değil. Konsolu en başta sattıracak oyun Forza serisidir. Çoğu kullanıcı Forza serisi için Xbox konsolunu alıyor ve beğenmeyene rastlamadım çevremde. Horizon serisi açık dünya zaten grafikleride şimdiki nesil konsollar için çok iyi. 4K TV sahibiyim. 500 dolar fiyat etiketli çıkacak olması sevindirici. Ülkemizde karaborsa olur hiç kuşkusuz. Nintendo Switch'e 2500 TL istiyorlar karaborsada. 1500 TL'ye satanlarda var nette.

7 kasıma kadar zaman çok var para ayarlanıp alınabilir yurtdışı sitelerinden amazon gönderir her zaman olduğu gibi.

İlk defa bu sene E3'ü izlemedim ama Xbox'ı seviyorum. Konsolun ismi daha kulağa hoş gelen bir isim olabilirdi, pek beğenmedim.
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2017, 04:12:53 ÖÖ »

tasarımı ps2 gibi olmuş bence

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2017, 05:40:27 ÖÖ »

Biraz önce Sony'nin sunumu tamamlandı... Exclusive'ler her zaman olduğu gibi göz kamaştırıyor... Ama 2 E3 üst üste aynı exclusive'i görüp, hala yayınlanmamış olması, 2018'i bekleyin demek garip değil mi? 2018 E3'de aynı exclusiveleri görürsek şaşırmam...

Uncharted: The Lost Legacy, Horizon: Frozen Wilds,Days Gone, Shadow of the Collosus ve tabii ki God of War güzeldi...Ama Sony cephesinde benim en hoşuma giden, Detroit oldu... Last of Us 2'nin gösterilmeyişi ise garibime gitti...

Semih Yener
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Haziran 13, 2017, 07:02:24 ÖÖ »

Bu sene E3 patlamıştır açık ve net.
fakcakaya
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2017, 15:50:30 ÖS »

xbox one s sahibi olarak, cidden muhteşem bir konsol olmuş yeni xbox one x...microsoft hatalarından ders almış tek eksiği ex.oyunlar oda zamanla gelecektir...tr fiyatı ne olur acaba?

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: