Merhabalar,
Biliyorsunuz bir kaç yıldır commodore arşivimin eksik sayılarını tamamlamak için uğraşıp duruyordum. 20 sayı kadar eksiğim kalmıştı. Bugün sağolsun yinemibamya, gittigidiyor da bir grup derginin satışa çıktığını haber verdi. Hemen girip baktım, hakikaten elimde olmayan dergiler 20TL/adet gibi satışa çıkmıştı. Eksik olanları sipariş ettim. Hatta bazı elimde olup da kötü durumda olanları da ekledim. 30 sayı kadar aldım. Eğer elinde eksiği olanlar varsa bence bir baksınlar (Bir çoğunu ben topladım ama hala kalanlar var.) Biliyorsunuz bazı uyanıklar 50 hatta 100 TL/sayı gibi fahiş fiyatlar çekmekte.
Bu mesajı da eksiklerimi sipariş ettikten sonra atıyor olmam biraz bencillik oldu ama kusura bakmayım yıllardır bekliyordum arşivi tamamlamayı.

Bu arada siparişim çok interaktif oldu, şöyle ki sanırım dargiler yeni giriliyordu. Zira ilk parti siparişi verdikten sonra emin olmak için tekrar aynı satıcının ilanlarına baktım, elimde olmayan birkaç dergi daha gördüm, nasıl atladım ben bunu derken, tekrar sipariş açtım. Neyse bir kaç saat sonra bilgisayar başına geldiğimde, gene elimde olmayan sayılar gördüm. Hemen onları da ekledim, bu şekilde 3 turda toplayabildim sayıları.
Son olarak elimde kalan tek eksik Temmuz 1988, Sayı 29. Elinde olup da hediye etmek isteyen olursa seve seve kabul ederim.
İyi akşamlar.
https://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/commodore-aylik-bilgisayar-dergisi-sayi-33-ekim-1988-309820611