Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetYARDIM Yurtdışı para transferi
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: YARDIM Yurtdışı para transferi  (Okunma Sayısı 11398 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Temmuz 26, 2018, 20:49:58 ÖS »

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim satıcı ısrarla hesabına para isteyince ürünü almaktan vazgeçtim ama bundan sonraki alış verişlerimde bu seçenekleri değerlendiricem özellikle transferwise olayını
egemur
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2018, 22:33:24 ÖS »

Transferwise ile başarılı şekilde transfer yaparsanız burada paylaşırsanız çok faydalı olur. Güzel bir sisteme benziyor.

Commodore 64/64c - 1541 Ultimate+ - Ultimate 64 Elite
Amiga 500 - Gotek Floppy Drive
rccinar
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2018, 11:49:00 ÖÖ »

hocam ebay'de kendine ait güvenli bir para transfer sistemi yok mu acaba?

teklif.net
leviathank
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 22, 2018, 21:46:15 ÖS »

Transferwiseda bir üyenin referans bağlantısını kullanarak mesela Euro bölgesi için 500 Euroya kadar olan ilk transfer işleminizden komisyon alınmıyor. İşlemi başlattığınız ilk 24 saat kuru donduruyor, genel olarak kur çevriminden bizim bankalara göre daha az kırpıyor, komisyon olarak da nispeten düşük bir komisyon ödüyorsunuz. Swiftte hem gönderdiğiniz  banka hem göndereceğiniz banka komisyon kesiyor. Örneğin buradan Almanya'daki bir hesaba euro göndereceksiniz. 100 euro diyelim. 100 euroyu liraya çevirtip üstüne varsa komisyonunu ekleyip lira olarak yatırmanız gereken meblağı söylüyor. Siz de bu meblağı transferwiseın TR hesabına havale/eft yapıyorsunuz. Para transferwise hesabına geçince 100 Euroyu bir Alman bankasındaki transferwise hesabından sizin göndermek istediğiniz hesaba havale/eft yapıyor.
kurzon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 22, 2018, 22:14:23 ÖS »

Transferwise'i uzun suredir kullaniyorum; hic problem yasamadigim gibi, bugune kadar en az komisyon alan ve en iyi kur cevrimini yapan yer oldu. Cok da hizli calisir.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: