Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ptt Rezilliği  (Okunma Sayısı 8910 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhendis
Ziyaretçi
« : Ekim 24, 2018, 21:15:20 ÖS »

Bugun supremenothing arkadaşımızdan aldığım harddisk nihayet geldi dedim saat 11 sularında kapı çaldı postacıyı kapıda beklerken bir baktım postacı apartmanın kapısına kağıt yapıştırıp kaçmış hmm gene postacı yukarı kadar zahmet edip getirmemiş derken posta arabasını gördüm heeeey burdayım diyene kadar onuda kaçırdım (bu arada asansörümüz birbuçuk aydır bozuk 4 katta oturuyorum) küfür ede ede yukarı çıktım ögleden sonra postahaneye gittim ve sordum adam pişkin bir ifadeyle yok gelmemiş dedi aynı işlemi değişik saatlerde tam 10 kere yineledim ve hep aynı cevabı aldım postacı kargoyu postahaneye bırakmak yerine evine götürmüş olsa diye düşündüm adama bu ne biçim iştir size postacının telefonu yokmudur diye sordum ağzındaki yemegi geviş getire getire yok bizde gelir elbet dedi şimdi merak ediyorum ben harddiskime ne zaman kavuşacagım ve ne yapmalıyım bu lakayitliği ptt ye bildirsem ne olur sizce arkadaşlar ?
BlitzBasic
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2018, 22:49:21 ÖS »

PTT'nin şikayet sayfasına yaz, biraz etkisi oluyor.

Bu yaşadığın bir PTT klasiği zaten benimde başıma çok geldi.Bunlar Eminönünden gelecek kargoyu getirene kadar Çin'den kargo gelmişti bi kere.

Çözüm olarak yakındaki şubeyi adres olarak yazıyorum gidip kendim alıyorum.

A500|ACA500Plus42Mhz8MB|GoTeK|IndivisionECS|OS3.1
ZX Spectrum 48K, 48KPlus | Amstrad CPC6128
knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2018, 08:34:54 ÖÖ »

PTT'nin kendi sayfasından ve şikayetimvar üzerinden şikayet aç. Eğer şeflerinde birazcık insaf varsa işe yarayabiliyor. Bende biraz da olsa işe yaradı ama eleman yavaş yavaş gene kendi bildiğini okumaya başladı.

Oyunlarımın resimlerini paylaştığım tumblr adresim: http://knighteen87.tumblr.com

Oyun listem: http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/collection.pl?&name=knighTeen87&fo
Levent (Lvnt)
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2018, 08:36:04 ÖÖ »

Üstüne şikayet et abi acıma. O kısmın müdürü kimse. Birebir senden duysun. Müdürün bir çayını içmiş olursun. Müdür de saçmalıyorsa onu da. Bimer cimer neyse. Müdür de o kafadansa orada şirket kurmuştur onlar. Yüz ifadeslerini tavırlarını her şeylerini bildir abi.

Use the brute force, Luke
haydar_abi
Uzman

İlla ki Amiga

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2018, 09:53:30 ÖÖ »

Postacılar ellerinde kalan malı akşam postaneye bıraktıklarından ertesi gün postaneden alabilirsiniz.
Benim de başıma gelmişti gittim sordum yarın alırsın dedi aldım.

Amiga fanatiği.... 
Amigalıktan çıkmış Amigalar....

Amiga 1200 + Vampire V1200
LG 24MA53 TVMonitör
Amiga 500 Plus +TerribleFire030 64MB+16 GB CF
Amiga 2000
Amiga 500 + 1MB Çip + 9.5 mb FastRAM + Internal GOTEK + 4GB CF HDD
2 Casper M989A Monitor
Commodore64
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2018, 10:21:20 ÖÖ »

Postaneden alabiliyorsunuz. Bende mail yazdım cevap geldi hemen. Takip numarası oladığı için yardımcı olamadıklarını belirtmişler. Bende ufak bir urün daha aldım geçen. Kargo ücretli aldım takip numaralı 4 dolarlik olan 2 haftada geldi. 25 dolarlık bir tane daha aldıydım kargo ücretli o henüz gelmedi 2 haftayı geçti. Ptt den gelen arkadaşa benim eski kargolar ne olmuş olabikir dedim. Abi yeni başladım dedi çocuk, dolap dolu kargo takipsiz olanlardan daha dağötilmamış yetişmeye çalışıyorum dedi çocuk. Bende bir ara götümu kaldırıp merkez dağıtım yerine gitsem belki oradan alacağım eskilerini. Buradaki bize bağlı olan yer bize geri gelmiyor ana dağıtıma gidiyor demişti

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2018, 11:38:02 ÖÖ »

Bu aralar tüm kargolarda var bir rehavet anlamış değilim havalardanmıdır nedir mng kargo da sorun çıkarttı dün işyerime geldi kargocu eleman benim kargomu vermeden geri dönmüş gittim çıkışta şubeye şubeden çıkmadı arabaya baktılar arabadan çıktı...

Elinize geçer hocam umarım kısa zamanda..
AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 25, 2018, 13:17:13 ÖS »

Benim diğer kargoda geldi. Ufak olan 14 günde, mouse 15 günde geldi ama bunlar tracklı. Diğerleri sanırım gelmeyecek. Kendim bir ara gidip bakacağım olmadı. ( Ptt den gelen kargocu az önce geldi yağmur var acayip arabadan inmeden kornaya basıyor Anne koş aç dedim gidecek kapının fotoğrafını çekiyordu ya da beni arıyordu bilmiyorum, gitmeden yakaladık muhtamelen bir kaç sn daha beklesek evde kimse yoktu bakın bu da fotosu mu diyecekti diye düşünmedim değil ve arabadan inmeden poşeti camdan uzatıp gitti )

Bu  arada bayadır mouse arıyordum kendime. Ama bütçem çok fazla değildi. 200 - 250 TL cıvarıydı internette baya mouse araştırdım. Oyun mouseleri çok pahalı gereksiz kaba siyah Kahkaha. Birde klavye ile uyumlu olsun istiyordum beyaz. Avuca oturma yüksek duyarlılık ve ağırlık aradığım özelliklerdi. Logitech'in bu markasını beğendim ama Türkiyede beyazını bulamadım. Baktım çinde var hem de daha uygun:) 30 dolara aldım mousu. Çok güzel hassasiyet duyarlılık harika tavsiye ederim. Bir tek ledi çok kuvvetli renga reng yanıyor onuda kapatmanın bir yolu vardır sanırım

* 01.jpg (210.16 KB, 704x800 - Görüntüleme: 1048 kez.)

* 02.jpg (117.23 KB, 572x700 - Görüntüleme: 1013 kez.)

* 03.jpg (115.37 KB, 700x572 - Görüntüleme: 1056 kez.)

'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ekim 25, 2018, 13:22:54 ÖS »

Benim diğer kargoda geldi. Ufak olan 14 günde, mouse 15 günde geldi ama bunlar tracklı. Diğerleri sanırım gelmeyecek. Kendim bir ara gidip bakacağım olmadı. ( Ptt den gelen kargocu az önce geldi yağmur var acayip arabadan inmeden kornaya basıyor Anne koş aç dedim gidecek kapının fotoğrafını çekiyordu ya da beni arıyordu bilmiyorum, gitmeden yakaladık muhtamelen bir kaç sn daha beklesek evde kimse yoktu bakın bu da fotosu mu diyecekti diye düşünmedim değil ve arabadan inmeden poşeti camdan uzatıp gitti )

Bu  arada bayadır mouse arıyordum kendime. Ama bütçem çok fazla değildi. 200 - 250 TL cıvarıydı internette baya mouse araştırdım. Oyun mouseleri çok pahalı gereksiz kaba siyah Kahkaha. Birde klavye ile uyumlu olsun istiyordum beyaz. Avuca oturma yüksek duyarlılık ve ağırlık aradığım özelliklerdi. Logitech'in bu markasını beğendim ama Türkiyede beyazını bulamadım. Baktım çinde var hem de daha uygun:) 30 dolara aldım mousu. Çok güzel hassasiyet duyarlılık harika tavsiye ederim. Bir tek ledi çok kuvvetli renga reng yanıyor onuda kapatmanın bir yolu vardır sanırım

güle güle kullan

şurada birşeyler anlatılmış.
https://support.logitech.com/en_my/article/Customize-lighting-settings-on-the-G102-gaming-mouse-with-Logitech-Gaming-Software?product=a0q3100000B2IpgAAF

AmigaEsref
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ekim 25, 2018, 13:43:20 ÖS »

Çok saol Kaan abi. 123 Mb program indirdim öyle kapatabiliyorsun. Bu arada ne yapmışlar böyle  Led olayını baya abarmışlar. Oyuna göre bile led ayarı yapabiliyorsun. Her oyuna ayrı led ayarı Kahkaha istediğin renk ayarı ışık değeri Şuan çok tatlı oldu sabit

* ayarlar.jpg (89.47 KB, 1003x743 - Görüntüleme: 1036 kez.)

Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ekim 25, 2018, 13:45:12 ÖS »

30 doların 20 doları bu led tekolojisine gitmiş Kahkaha
kalanı bildiğin mouse Kahkaha

freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ekim 25, 2018, 14:05:39 ÖS »

@AmigaEsref,
Güle güle kullan.
Bu arada klavye de çok hoş gibi gözüküyor. Tamamını da görebilir miyiz?
Bir tane de ben sipariş ettim. Kablolu ve kısa ingilizce Q klavye.

@KaanAkkurt,
Herzamanki gibi yardımcı olur ve destek verir. Sağolsun.
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2018, 14:07:26 ÖS Gönderen: freedom » Logged

Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ekim 25, 2018, 14:07:46 ÖS »

@AmigaEsref,
Güle güle kullan.

@KaanAkkurt,

Estğ. abi elimizden geldiği kadar

Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ekim 25, 2018, 14:12:34 ÖS »

@AmigaEsref,
Güle güle kullan.
Bu arada klavye de çok hoş gibi gözüküyor. Tamamını da görebilir miyiz?
Bir tane de ben sipariş ettim. Kablolu ve kısa ingilizce Q klavye.

@KaanAkkurt,

O klavye şudur abi Apple MB110TQ/B

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Ekim 25, 2018, 14:20:49 ÖS »

bugun 14:00 sularında nihayet PTT müdürünün müdahalesi ile elime geçti ne derece sağlam değil onu eve gidince anlıyıcam ancsak bu işin peşinide bırakmayacağım elbette şikayette bulunacağım
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: