Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHepsiburada, İndirim Aldatmacası ve Müsteriye Atılan Kazık
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hepsiburada, İndirim Aldatmacası ve Müsteriye Atılan Kazık  (Okunma Sayısı 22133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ssaylanc
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 15, 2018, 14:12:36 ÖS »

Bu tarz olaylar çok sık olmaya başladı, hatalı/eksik gönderi, döviz kuru nedeniyle satıcının satışı iptal etmek için attığı taklalar, e-ticaret sitesinin müşterisini korumaması, kargo şirketlerinin yaptığı katekulliler...
Ben artık direk telefonla satıcıya ulaşamadığım hiç bir eticaret sitesinden alışveriş yapmıyorum.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 15, 2018, 14:20:18 ÖS »

İnşallah. Kartı size davaya vb. gibi işlemlere gerek kalmadan gönderirler.

Aras Kargo ve Hepsiburada 'nın beraber yaptığı bir iş gibi görünüyor.
Maden ürün bulundu ne halt yemeye HB daya gönderiyorsun. Sahibine versene.
Gerçi o ekran kartı gerçekten gönderildi mi? O bile muallak geliyor bana.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 15, 2018, 14:32:59 ÖS »

Öncelikle geçmiş olsun, insanın sabrını zorlayan bir durum, Aras kargo ile bir kaç defa sorun yaşadım ve o günden sonra hiç bir şekilde alışverişlerimde Aras kargo kullanmıyorum.

Konuya gelecek olursak, rezillikten başka bir şey değil, hepsiburada ve Aras kargonun mağdur ettiği insanlar saymakla bitmez, bence sonuna kadar hakkınızı arayın, bu tip üçkaatçılara fırsat vermemek gerekli, bu işlerden pek fazla anlamayan hakkını aramayacak olan insanları kim bilir nasıl mağdur ediyorlardır, artık kime kancayı geçirebilirlerse.

Konuyu DHA forumlarına da açmanızı tavsiye ederim, çünkü ziyaretçi ve üye kitlesi oldukça fazla olan bir forum, bu şekilde bu fırsatçıların foyasını ortaya çıkarmış olursunuz.

pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Aralık 15, 2018, 14:38:43 ÖS »

Teşekkür ederim. Şikayetvar'a şikayetimi defalarca yazdım. Dün akşam donanımhaber'de de konuyu açtım. Ama konuyu yanlış yere açtım herhalde. "konudışı özel bölüm" vardı. Konuyu açtıktan sonra baktım ki özel dedikleri özel hayat, cinsel bölüm falanmış Sonra da bağlantıyı Facebook üzerinden paylaştım.hepsiburada'nın Facebook sayfasına da açtığım konunun bağlantısını paylaştım. Bunların üzerine sabah genel müdürlükten aradılar.   Bence ekran kartı ortada yok. El altından anlaşma yapıp kağıt üzerinde geri gönderilmiş gibi yapıyorlar. Yoksa, var olan bir paket defalarca arayan, soran kişinin adresine teslim edilir ya da şubeden alması istenir.
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2018, 14:50:31 ÖS Gönderen: pofpor » Logged

Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 15, 2018, 14:39:51 ÖS »

o kargo hiç gelmedi. ve geri gitmedi
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Aralık 15, 2018, 14:59:15 ÖS »

o kargo hiç gelmedi. ve geri gitmedi
hocam öyle bir cevap vermişsiniz ki;herşeyi gören ama adı paylaşılmayan  tanık gibisiniz.  

blackdragon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 15, 2018, 15:55:56 ÖS »

Aras kargo pişmanlıktır. Hepsiburada üzerinden Bursadan gelecek malzeme 10 günde şubeye geldi bana gelmedi bile zorla gidip aldım
Aynı gün Şanlıurfadan yola çıkan malzeme ptt kargo ile ertesi gün elime ulaştı
Hepsi burada Aras kargoyu bırakmaz ise göstere göstere batacak bu kadar çok müşterisi varken
Hocam işinizi çözmezse genel müdürlüğü her yönden hakkınızı arayın burada tek suçlu ürünü ile ilgilenmeyen hepsi burada.
Fiyat hatası dahi olsa ürünün parası aldılar ise ürün size aittir.
Ben o fiyat hatalarından birini yakaladım ve ilettim kendilerine teşekkür bile etmediler Kahkaha
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 17, 2018, 09:48:56 ÖÖ »

Malesef bu tür olumsuz durumlar çok oluyor.
Geçmiş olsun.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 17, 2018, 10:19:39 ÖÖ »

Hepsiburada firması belirttiği fiyat taahhüdünün arkasında durmalı bence, hatta bu tür hatalardan dolayı müşteriyi mağdur edip sinirlerini alt-üst edeceğine, oluşturduğu bir fonla aradaki farkı telafi ederek ürünü sorunsuz teslim etmeli. Altı üstü birkaç yüz liralık bir bedel nedeniyle kargo firmasını da hukuk dışı kullanarak güya ürünün teslimatını bloke edip malı kurtarıyor. Ama internet'ten alışveriş yapan bilinçli müşteriler olarak bu tarz firmaların yeri geldiğinde müşteri hakkını hukukunu hiçe sayan uygulamalarını çok iyi biliyoruz ve bu görece küçük bedel nedeniyle bu imaja sahip olmak değer mi sizce?

Ben de Hepsiburada'dan anneme hediye olarak gönderdiğim kırık porselen takımını iade edememiştim; ürünün teslimat anında incelenip kaza tespit tutanağı tutulmaması nedeniyle. Kargo firmasında hiç bir teslimat imzası olmamasına rağmen. Ben dahil birçok kişi vakitsizlik nedeniyle tüketici mahkemesine başvurmaktansa ürünü parçalamayı tercih edebiliyor. Mecbur kalmadıkça Hepsiburada'dan ürün almamayı tercih ediyorum, 5 yıl önceki firmadan eser yok.
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Aralık 17, 2018, 11:18:05 ÖÖ »

İşin tuhaf tarafı yabancı büyük sitelerde (aliexpress, ebay, amazon) müşteriyi tedirgin edecek en ufak sorun bile lehinize çevrilirken burada herşey gün gibi ortadayken hakkınızı savunmak zorunda kalıyorsunuz. Hatta kendinizi suçlu gibi hissedip, kendinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 17, 2018, 11:40:41 ÖÖ »

@pofpor

Biz de tüketici olarak her türlü internet ortamında negatif iz bırakarak telafi etmeye çalışmalıyız yediğimiz kazığı, ayrıca tüketici mahkelemerini de sonuna kadar kullanmalıyız. Üye olduğun her türlü forumda, firma rating değerlendirmelerinde negatif yorum vermeye, internette yediğim kazıkla ilgili firmaya dair olumsuz iz bırakmaya çalışıyorum.
HkRecai
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Aralık 17, 2018, 14:27:36 ÖS »

Benim hatırladığım Hepsiburada'nın (HB) ilk zamanlarında mağaza diye bir kavram yoktu, HB dan bir şey aldınız mı harbiden HB dan gelirdi, ne ara HB içinde firmalar belirdi bir fikrim yok, aynı firmayı N11 içinde de Gittigidiyor içindede bulmak mümkün. Burada bahsi geçen ekran kartı ilanında satıcı HB mı yoksa başka firma mıdır.
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Aralık 17, 2018, 14:44:33 ÖS »

Benim hatırladığım Hepsiburada'nın (HB) ilk zamanlarında mağaza diye bir kavram yoktu, HB dan bir şey aldınız mı harbiden HB dan gelirdi, ne ara HB içinde firmalar belirdi bir fikrim yok, aynı firmayı N11 içinde de Gittigidiyor içindede bulmak mümkün. Burada bahsi geçen ekran kartı ilanında satıcı HB mı yoksa başka firma mıdır.

Sorun çıkmasın diye "Hepsiburada" nın kendisinden aldım.

peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Aralık 17, 2018, 15:01:00 ÖS »

Geçmiş olsun
imgqtr
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Aralık 17, 2018, 16:29:38 ÖS »

İşin tuhaf tarafı yabancı büyük sitelerde (aliexpress, ebay, amazon) müşteriyi tedirgin edecek en ufak sorun bile lehinize çevrilirken burada herşey gün gibi ortadayken hakkınızı savunmak zorunda kalıyorsunuz. Hatta kendinizi suçlu gibi hissedip, kendinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Hocam burada böyle rezilliklere göz yuman bir kamu yönetimi oldukça çok yolunuruz. Sesimizi bilerek kısıyorlar. Örneğin ben 2017 yaz dönemi için Borajetten bilet almıştım. Firma uçuşları iptal etti ama hala ücret iadesi yapmadılar. Tüketici hakem heyeti kararım da var. Eminim icra mahkemesinden karar da çıkarsam iade yapmayacaklar.
Uğraşmaya devam edeceğim ama ümitsizim.

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
M.Kemal ATATÜRK
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: