Sevgili Eşref çok güzel anlatmış, resmen benim duygularımı da bire bir yansıtmış yazısına

Öncelikle Eşref'le tanıştığım için ben de gerçekten çok mutlu oldum. Kendisi de beni hiç şaşırtmadı. Forumdan tanıdığım pozitif, kibar ve mükemmel bir enerjiye sahip harika bir insan

Bana mesaj attığında gelme durumu kesin değildi ama hazır buralara kadar gelmişken umarım uğrama fırsatı olur da tanışırız diye aklımdan geçirdim hep.
Zaman çok kısıtlı olduğundan ne doğru düzgün bir şey ikram edebildim ne de uzun uzun sohbet edebildik umarım kusura bakmamıştır ama bu kısa zaman benim için de çok keyifli geçti. Hızlandırılmış bir takılmaca oldu

Beraber müzik de yapmış olduk ve şahsen çok eğlendim
Metalci aile olayı da doğru

Babam gençliğinden beri sıkı bir Deep Purple hayranıdır ve eve ilk gitarı getirdiğinde ben de gitara gönül vererek rock/metal dünyasına girmiş oldum.
Gruplar, yarışmalar, kendi bestelerim derken el yapımı analog ekipmanları yapmaya kadar geldi olay

Abim de öğrencilik yıllarında gitar çalardı o da sıkı bir Metallica ve Megadeth hayranıdır. Sonradan gitara çok vakit ayıramayıp ara verdi ama özellikle bu son seneler tekrardan çalmaya başladı ve akşamları ofiste gitar davul sesleri eksik olmuyor

Bazen diyorum da keşke bütün retrocu arkadaşlar aynı şehirde olsaydık da her ay bir kaç defa toplanıp farklı aktiviteler yapıp sohbet edebilseydik. Artık en yakın retro buluşmasını bekliyoruz

Efekt pedalı ile ilgili güzel yorumların için tekrar çok teşekkür ederim Eşref, dilerim uzun seneler keyifli bir şekilde güzel günlerde kullanırsın.
Kısıtlı zamanda bana da vakit ayırıp ziyaret ettiğin için de çok sağ ol ama bunu saymam, uzun uzun sohbet etmek de isterim, sevgiler.