Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Herkese merhaba  (Okunma Sayısı 22163 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mayıs 23, 2019, 22:16:10 ÖS »

Aramıza hoş geldin. Ama yine de uyarayım: Gençsin kurtar kendini

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 23, 2019, 22:34:25 ÖS »

Merhaba retro oyun sever, hoşgeldin!

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mayıs 23, 2019, 22:39:33 ÖS »

Hoşgeldiniz. Sakın bozuk diye elinizdeki gameboy'u hurdaya çıkarmayın. Pişmanlık duymayın sonra.

Bandersnatch
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2019, 20:41:31 ÖS »

Aramıza hoş geldin. Ama yine de uyarayım: Gençsin kurtar kendini

Hoş bulduk. Bende keşke biraz daha yaşlı olsaydım da bilgisayar ve konsol dünyasının gelişimini yaşayarak görseydim diyorum Kahkaha
Bandersnatch
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2019, 20:43:39 ÖS »

Üstat merhaba. Bu foruma da sizin bir videonuzda duyup kaydoldum. Retro bir suçsa azmettiricisi de siz oldunuz
Bandersnatch
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2019, 20:44:58 ÖS »

Hoşgeldiniz. Sakın bozuk diye elinizdeki gameboy'u hurdaya çıkarmayın. Pişmanlık duymayın sonra.
Yok asla Kahkaha Projelerimden biri gameboy'umu tamir etmek zaten
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2019, 20:52:23 ÖS »

Üstat merhaba. Bu foruma da sizin bir videonuzda duyup kaydoldum. Retro bir suçsa azmettiricisi de siz oldunuz
Yukarda kamu spotunu gördün kaç kurtar kendini. Bu gün video yapayım dedim. joystiği elime aldım. çalışmıyor. Tamir videosu olsun dedim. Bu sefer de asılı basit çözüldü onu da yapmadım yani eski cihazlar bazen ruha iyi bazende zul gelir.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
Bandersnatch
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 24, 2019, 21:18:47 ÖS »

Yukarda kamu spotunu gördün kaç kurtar kendini. Bu gün video yapayım dedim. joystiği elime aldım. çalışmıyor. Tamir videosu olsun dedim. Bu sefer de asılı basit çözüldü onu da yapmadım yani eski cihazlar bazen ruha iyi bazende zul gelir.

Bana da aslında cazip gelen tarafı biraz da bu. Azınlık diye bileceğimiz bir kitleye hitabeden bir konuda tutkuya uğraşmak ve bu uğraşının tatminiyle mutlu olmak.
Siz abilerim daha iyi bilirsiniz zaten eskiden bu elektronik cihazlar günümüzdeki gibi kişiyi sosyal olarak soyutlayan nesneler değil aksine bütünleştirici, reel sosyal hayatı canlandıran aletler olarak kullanılıyorlardı.
Bir de şu var ki eskiden oyunlar gerçekten oyundu. Şimdiki oyunlar gerçek hayatın yerine geçebilen simülasyonlar haline geldi. Ben oyunların oyun olduğu ve oyun oynamanın ancak fiziksel olarak yan yana olmayı gerektirdiği zamanlarda çocukluk geçirmiş biri olarak bu uğraşının ruhuma iyi geleceği kanaatindeyim aslında. Bence bu o güzel günlere gelecekten bir selam göndermek gibi bir şey.
supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 24, 2019, 21:58:44 ÖS »

Hoşgeldiniz
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Mayıs 24, 2019, 23:10:59 ÖS »

Siz abilerim daha iyi bilirsiniz zaten eskiden bu elektronik cihazlar günümüzdeki gibi kişiyi sosyal olarak soyutlayan nesneler değil aksine bütünleştirici, reel sosyal hayatı canlandıran aletler olarak kullanılıyorlardı.
Bir de şu var ki eskiden oyunlar gerçekten oyundu. Şimdiki oyunlar gerçek hayatın yerine geçebilen simülasyonlar haline geldi. Ben oyunların oyun olduğu ve oyun oynamanın ancak fiziksel olarak yan yana olmayı gerektirdiği zamanlarda çocukluk geçirmiş biri olarak bu uğraşının ruhuma iyi geleceği kanaatindeyim aslında. Bence bu o güzel günlere gelecekten bir selam göndermek gibi bir şey.

Güzel ifade etmişsiniz, teşekkürler.
Evde commodore 64 ve aynı oyunlar dururken bile o salaş oyun salonlarına gitme sebebim de sanırım bu yüzdendi.
Acaba "internet çıktı mertlik bozuldu" mu?

ryuga
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mayıs 25, 2019, 11:16:41 ÖÖ »

30 sene sonra a500 e tekrar merhaba
Bandersnatch
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Mayıs 26, 2019, 02:21:03 ÖÖ »

Güzel ifade etmişsiniz, teşekkürler.
Evde commodore 64 ve aynı oyunlar dururken bile o salaş oyun salonlarına gitme sebebim de sanırım bu yüzdendi.
Acaba "internet çıktı mertlik bozuldu" mu?

İnternetin faydasından çok zararının olmaya başladığı bir çağa doğru ilerliyoruz gibi
ryuga
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mayıs 27, 2019, 09:35:34 ÖÖ »

amiga 500 sızlere omur
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Mayıs 27, 2019, 10:04:26 ÖÖ »

Selam ne oldu a500'e

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
ryuga
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Mayıs 27, 2019, 11:07:04 ÖÖ »

aleykumselam  valla ses gıttı bıde donmaya basladı hıc kullanamadım kı
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: