Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Small Games for Smart Minds (Yeni Oyun)  (Okunma Sayısı 22744 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ocak 27, 2008, 17:47:40 ÖS »

Heyecan diyince...Sanırım sen henüz Vigo ile tanışmadın. Biz onun yanında kendimizi "ruhu astral seyahate çıkmış cansız bedenler" olarak görürüz.

Vigo'nun yanında biz daha çok sanal takılan fanatikleriz diyebilirim. Düşüncelerimizi üretkenliğe dönüştüremiyoruz ne yazık ki. Ama bir gün ıssız (ve elektriği olan) bir adaya düşersem aklımdaki 'kendimce' eksperimental, birçoğunun çok daha optimize versiyonları bir sürü coder tarafından yıllar önce yapılmış olan rutinleri ve programları (süper bir sprite multiplexer, süper bir fonksiyon parser, süper bir text adventure motoru, süper bir shoot'em-up ve 'cute' platform oyunu vb)yazmayı planlıyorum (o zaman da muhtemelen Alzheimer olmuş ve kütük gibi bir kenarda oturuyor olurum ama her neyse ). Şimdilik iki çocuk + bir hatunun elinde domestik bir şebek modunda yaşıyoruz vesselam. Ama içimdeki 'coder'ı birgün mutlaka canlandıracağım

Ben bu satırları yazarken muhtemelen Vigo bir rutini optimize etmeye veya birşeyler üretmeye çalışıyordur, bizse işin edebiyatını yapıyoruz
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ocak 27, 2008, 18:46:16 ÖS »

Heeeyyy yöneticimiz uyuyor mu? Lazarus kardeşimiz 'Tanışma' mesajını 'Tanışma Forumu' dışına atmış bir el atıversene

Alcofribas'ın da dediği gibi kendinize ilgisiz gördüğünüz başlıklara bile mutlaka göz atın bu forumda, yoksa birçok şeyden mahrum kalabilirsiniz, laf lafı açıyor yani

Bu arada Lazarus, 'bir tahtası eksikler - sıradışı insanlar forumu' olan forumumuza hoş geldin

Bu arada 'Mutluluk'u seyretmedim ama dün 'Golden Compass'ı seyrettim, harcanan para bu kadar mı 'mundar' edilir yaw, 'Waterworld'ü arar oldu gözüm.
Lazarus
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Ocak 27, 2008, 18:53:13 ÖS »

kanal D' de cıkcak heralde bu gün aşkam kaçırma izle hacı... türk hissedenin duygulanması gereken aslında tüm memleket meselelerinin kafa yapısı olarak oraya bağlandığı bir film ve cennet vatanımız ( coğrafi olarak :/ )

Bu arada benim bir tahtada zaten eksikti, ikinci de yok o nerde onu arıom. üzülme yane yanlız değelsin. 
Lazarus
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ocak 27, 2008, 19:07:17 ÖS »

ha bu arada konu cuk diye oturmuş bu sefer konu başlığına dikkat, oyun ismi ama. Small Games for Smart Minds (new game).
for me for the mean of world . mean is (küçük oyunlar için akıllı düşünce) şahane. daha iyisi şamda kaysı.

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ocak 27, 2008, 20:43:06 ÖS »

@Lazarus

Akıllara seza hayat hikayenin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...

Konu başlığı cidden cuk oturdu...
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 23:18:59 ÖS Gönderen: Alcofribas » Logged

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ocak 27, 2008, 22:17:36 ÖS »

@Alcofribas

Konu başlığı 'Satılık A500+1084 monitör' gibi birşey de olabilirdi. Bu yüzden siz commodore.gen.tr.severler, her türlü başlığın altını didik didik ediniz. Kim bilir belki de 'Enterprise' kodlamayla ilgili birşey çıkabilirdi.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: