Çok pis dövüşüyor

Sen de mi mavide kaldın?
Skoru biraz daha geliştirdim.
Bu oyunda skor işe biraz tuhaf olacak.
Bir önceki oyunumda 10. bölüme geldim 189K yaptım.
Bu sefer yine 10. bölüme geldim ve 220K yaptım.
Skor farkının 3 nedeni var sanırım.
Birincisi : Perfect yapmak. (Rakipten hiç darbe yemeden yenmek)
İkincisi : Rakipten az darbe alarak yenmek.
Üçüncüsü : Star ve Fan'ın yıldız ve yelpazelerini vurarak savuşturmak. (Darbe rengi beyaz oluyor) Tüm dövüşçülerin, tekme ve el darbelerini de savuşturunca ektra puan alabiliyorsunuz sanırım. Ama bu çok olmuyor.
Yani Star ve Fan'ı tek seferde geçmeyip bir kaç hakla geçerseniz fazladan puan alabiliyorsunuz. (Ben bilinçli olarak yapmadım. Hiç birinizin de böyle yapacağını düşünmüyorum.

)
Ama bunları tek hakla geçer ve haklarınız 10. bölüme kalırsa; burda hızlı bir şekilde öldüğünüz için puan alamıyorsunuz.
Bir kaç tiyo vereyim. Yukarı ve ateş düğmesine sürekli basılı tutup (Sürekli uçan tekme) Buchu, Star, Muncha, Chain, Fan'ı yenebilirsiniz.
Pole en basiti. Geri tuşuna basılı tutup Pole yanınıza gelir gelmez ateş tuşuna basın tek vuruş yapın bırakın. Bunu Pole ölünceye kadar tekrarlayın. (Perfect)
Club ve Sword için şöyle bir taktik geliştirdim. Sürekli zıplayın. Yanınıza geldiklerinde 2 kere daha zıplayıp geri ve ateş tuşu yapın.
Darbe vurması lazım. Sonra yine zıplayın. Yanınızdan uzaklaşıp yeniden geliyorlar. Bunu sürekli tekrarlayın.
Tonfun içinse 3 kere zıplıyorum. Yanlız Tonfun siz havadayken de vurabiliyor. Biraz daha zor oluyor onu yenmesi.