Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımA500 Anakartımı Kasasına Sabitlemek İçin Uygun Vidayı Nerden Bulabilirim?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: A500 Anakartımı Kasasına Sabitlemek İçin Uygun Vidayı Nerden Bulabilirim?  (Okunma Sayısı 3200 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peraspera95
Ziyaretçi
« : Haziran 12, 2020, 14:44:19 ÖS »

A500 Anakartımı Kasasına Sabitlemek İçin Uygun Vidayı Nerden Bulabilirim?Teşekkürler.Cehaletim için kusura bakmayın lütfen.
peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2020, 14:52:07 ÖS »

Kısa bir ekleme:Bu hafta kafamda çok sorular var.Deneyip yanılacak ne halim ne de maddi gücüm var.Soruları buraya aksettirip başlık açarak eğer bir kural ihlali yapıyorsam lütfen bağışlayın.Cevaplar için herkese minnettarım.
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2020, 14:57:30 ÖS »

Eğer elinizde bir tane örnek vida varsa nalburlardan vidayı göstererek bulabilirsiniz alyen vida ellerinde olmayabilir yıldız da uyar.

peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2020, 14:58:54 ÖS »

Eğer elinizde bir tane örnek vida varsa nalburlardan vidayı göstererek bulabilirsiniz alyen vida ellerinde olmayabilir yıldız da uyar.
Elimde örnek yok.Kasa ve anakart var sadece.Özel bir adı vs var mı diye merak etmiştim.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2020, 15:43:34 ÖS »

https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=14506.0

Uğurcuğum belki işine yarar

C64 ve A500 gerisi teferruat
peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2020, 15:57:52 ÖS »

Hemide Oğuzhan Abimin konusu.Kulakları çınlasın özledim kendisini bir çok kişi gibi.Aradığım başlık buydu teşekkür ederim.İşimi gördü Onur Abi
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: