Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEn son ne aldınız başlığı göremedim bari uyarayım dostlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En son ne aldınız başlığı göremedim bari uyarayım dostlar  (Okunma Sayısı 7810 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ağustos 14, 2020, 19:05:53 ÖS »

Günümüz insanıyla ortadoğu insanının birleştiği ve ayrıldığı yerleri de unutmamak gerek... Günümüz insanı çok israf ediyor, ama hangi orta doğu ülkesine bakarsanız bakın (afrikaya da baksanız) adaletsizlik ve liyakatsizliğin zirvede olduğunu görürsünüz. Coğrafyanın sorunu pek israf ve obesiteden kaynaklı değil gibi..

Siyasi tartışma olmaması açısından herhangi bir ortadoğu ülkesine bakın...Ne görüyorsanız, gelişmiş ülkeler bize baktığında onu görüyorlar. İçinde olduğumuzdan bazılarımız fark etmiyor o kadar...

peraspera95
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ağustos 14, 2020, 22:00:14 ÖS »

@ibo1973:  Size katılıyorum. Tarih boyunca Anadolu topraklarında hiç kimsenin açlıktan öldüğünü duymadım. Günümüzde dünyanın problemi açlık ve yokluk değil, israf ve obesite (yani bolluk).
Bu düşünceye katılmıyorum.Türkiye de milyonlarca insan açlık sınırının altında yaşıyor.Hayat her gün pahalanıyor.Açlıktan ölmeden önce insanlar ailelerini öldürüp sonra kendi canlarına kıyıyorlar ya da suça karışıp (toplumsal cinnet-kadın cinayetleri-çocuk istismar vs)hapis tayınıyla ömür geçiriyorlar.Ben bu yaşımda bunu görüyorum da siz nasıl farketmiyorsunuz?Abiler amcalar yazıktır.Konu siyaset değil.Kendi siyasi mahallenizi müdafa değil konu.Başlıkta ki stok durumuna katılmıyorum o ayrı.Ama gelgelelim kriz büyük ve açlıktan ölen veya yokluğun sebep olduğu geleceği sönmüş insanlar yığınla var bu ülkede.Bunu inkar etmeyin lütfen.
commodore007
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ağustos 14, 2020, 22:38:23 ÖS »

Bu son dönemde birkaç manyak ailesini öldürdü bundan daha vahimi bunu yorumlarken ekonomiye yormaktır. Kurtuluş savaşında halkın başına neler gelmiş açlıklarını nasıl gidermişler bir araştırın, kimse ailesini öldürmemiş kimse intihar etmemiş. Çaresizlik kötü bir şey ancak yenilgiyi kabul etmek daha kötü. Hayat toz pembe değil.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: