Bayram gunu eve gelen kuzen, yegen, ufakliklari eglendirmek icin, orman ucak maden bolumleri olan hugo cektirmistim. 8 disketti. Cok istediler tabi ben dikkat etmeden acelece oyunu listedeb bulup numarasini alip alalim o halde dedim. Sira vardi ufacik dukkanda. Oyun cekimi icin beklemeyelim dedik, siraya yazildik gezdik biraz. Yarim saat sonra oyunlari alip eve geldik. Calismadi tabiki cunku Amiga oyunu secmisim.

Baya para vermistim, cekim+disket ucreti. Ilk amigami (600) alana kadar durdu o disketler bende
Ikinci pismanligim ise Wolfenstein 3d yi alirken oldu. Oncelikle oyuna herkes kisaca Volf diyordu. Hatta oyunu bilgisayarcida gormus cok begenmistim. Bir cocuk istemisti Volf olarak. Her neyse bir hafta sonra bir kutu disketle gittim. Bana Volf u cek dedim ayni cocuga. Tek disketlik bir oyun cekti verdi. Cok sevinmistim. Kalan disketlere de bir suru oyun aldim. Eve gittigimde disketten Volfied cikti

Geri gittim tabi, yanlis oyun bu diyerek tekrar Volf u cekip verdi bana. Eve geldim disket Bad sector dolmus nasil olmussa. Oyun calismiyor. Ndd ile gunlerce ugrastim ve sonunda zar zor onarip oyunu calistirdim. Hayal kirikligi ondan sonra oldu. Bu kez oyun Operation Wolf cikti ;-)