Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Officially Licensed PS2 Wired Controller  (Okunma Sayısı 9111 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HkRecai
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mart 10, 2021, 17:17:36 ÖS »

Sahibinden.com da satılan ürünlerden bir adet aldım, içi normal Ps2 kutusundan çıkan made in japan olan joypada benziyor ama kalitesi ne olur bilemem, ağırlık olarak biraz hafif plastiği bir nebze ince gibi, 2.5mt kablosu var, kablosu kaliteli.

Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2021, 20:03:58 ÖS »

Link de verebilir misin hocam?

Elin binlerce saat terlemiş ikinci el orijinallerini alıp temizliğiyle 2 saat uğraşacağımıza yan sanayi tertemiz bunu almak daha mantıklı gibi

Test ettiğinde de yorumlarını paylaşırsan seviniriz.

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
HkRecai
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2021, 21:28:16 ÖS »

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-sony-ps2-orjinal-dualshock2-sifir-kapali-kutu-879033160/detay

Tuşların basımı ve kolların hareketi güzel, kontorland ve diğer ucube markalardan çok daha iyi.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2021, 00:08:07 ÖÖ »

Bu kollar orjinal, en azından içine baktığımıza A sürümü orjinal kolların iç kısmıyla birebir aynı.

Plastik kısmı da sağlam kaliteli malzemeye benziyorsa ve analogları hareket ettirince gıcırtı yapmadan yağ gibi hareket ettirebiliyorsanız aynı şekilde d-pad ile şu ◞ hareketi rahatça yapabiliyorsanız yüzde 100 orjinaldir.

Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2021, 14:32:50 ÖS »

Evet bunlar orijinal. A sürümü olması da avantaj. H sürümleri pek dayanıklı değil.

Paketteki Dualshock'un "K"sinden rahatça anlayabilirsiniz. Bu durum ps3 ve ps4 için de geçerli.

egemenk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 12, 2021, 20:59:59 ÖS »

HkRecai çok sağol hocam, benim de yıllardır ps2 koluna ihtiyacım vardı, çok makbule geçti. Yorum yazıp bilgi veren arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.

Internette bulabildiğim bütün fake ayırdetme yönergelerine baktım, hepsini başarıyla geçti. Zaten sağı, solu, ambalajı heryeri orijinal gibi. Analogları orijinalinde olduğu gibi yumuşak ve yağ gibi kayıyor. Son olarak orijinal olduğuna emin olduğum (cihazın yanında gelen) bir Psone koluyla yan yana koydum ve kablolarının üzerindeki yazıların birebir aynı olduğunu görünce kesinlikle orijinal olduğuna kanaat getirdim. Sahte kol yapan adam herhalde Sony'ye kablo tedarik eden firmayı bulup ondan kablo alacak ya da kablonun da sahtesini yapacak değildir .

Satıcının elinde epey ürün var sanırım, ihtiyacı olan kaçırmasın bence hazır böyle bir ürün varken.

lunarstrain
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 13, 2021, 11:44:22 ÖÖ »

Ben de aldım, bugün ulaştı. Haber verdiğiniz için teşekkürler. Satıcıda 25 adet kalmış, bir parti daha gelecek ama 150 TL olacak dedi.
Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 13, 2021, 12:07:15 ÖS »

Ben de aldım, bugün ulaştı. Haber verdiğiniz için teşekkürler. Satıcıda 25 adet kalmış, bir parti daha gelecek ama 150 TL olacak dedi.

Bir şey ilgi görmesin, hemen zam. 150 TL de gayet verilir gerçi ama o başka konu.

En azından yeni gelen partiye zam yapacak, mevcut elindekilere de yapabilirdi.
« Son Düzenleme: Mart 13, 2021, 12:09:11 ÖS Gönderen: Fatih Yıldırım » Logged

agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 15, 2021, 13:01:38 ÖS »

Yapmışlar bile. 150 TL olmuş.

retroexpress
Üye

Hr zmn yşmnz dğştrck br krrl krş krşy klrsnz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 15, 2021, 17:45:54 ÖS »

Zamdan önceki fiyatı neydi?
agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 15, 2021, 18:01:13 ÖS »

100 TL...

retroexpress
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 15, 2021, 18:09:06 ÖS »

Baktı satılıyor %50 zam yapmış bence zamlıyken stok kolay kolay bitmez almayın abi 100TL olsun o zaman alın benim gibi. Bol olmasa neyse.
« Son Düzenleme: Mart 15, 2021, 18:10:53 ÖS Gönderen: retroexpress » Logged
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 15, 2021, 18:40:24 ÖS »

Ben de almak için hafta sonu mesaj atmıştım. Görüşmek için numarasını vermiş. Bugün okul çıkışında aradım. Fiyatının güncellendiğini söyledi. Ben de fiyatı sormadım, teşekkür edip kapattım. Gerek yok. Madem fiyat güncelleniyor o zaman ilandaki satış fiyatını da değiştirmesi lazım. Ben mesaj attığımda 99TL yazıyordu. Kaçtan satmak istiyorlarsa o fiyatı yazarak satacaklar.

agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 15, 2021, 18:50:20 ÖS »

Cuma ilanda eski fiyatı yazılı iken almak istediğimi yazdım, yanıt vermedi. Pazartesi fiyatları değiştiğini görünce tekrar mesaj attım. Yeni partinin farklı fiyattan geldiğini ve yeni fiyatın bu olduğunu söyledi. Ben de almaktan vazgeçtim.

Kimsenin günahını almayayım ama satıcının kendi, mahallesindeki manavın portakalı bir gün sonra %50 zamla sattığını görse küfretmeden geçmez bence...
« Son Düzenleme: Mart 15, 2021, 18:55:04 ÖS Gönderen: agathon » Logged

retroexpress
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2021, 20:46:25 ÖS »

Cuma ilanda eski fiyatı yazılı iken almak istediğimi yazdım, yanıt vermedi. Pazartesi fiyatları değiştiğini görünce tekrar mesaj attım. Yeni partinin farklı fiyattan geldiğini ve yeni fiyatın bu olduğunu söyledi. Ben de almaktan vazgeçtim.

Kimsenin günahını almayayım ama satıcının kendi, mahallesindeki manavın portakalı bir gün sonra %50 zamla sattığını görse küfretmeden geçmez bence...

Size 100TL'den vermeliydi bence. Hem yanıt vermemiş hem de hiçbir mağduriyet yaşanmamış gibi yeni parti -ne hikmetse %50 zamlı- gelecek yeni fiyattan alacaksan al demiş anladığım kadarıyla. Ticaret ahlaksızlığı bu.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: