Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Officially Licensed PS2 Wired Controller  (Okunma Sayısı 9099 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 15, 2021, 20:52:48 ÖS »

Satıcının bu hareketinden sonra bence de çok çok lazım değilse almayın.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 16, 2021, 00:13:46 ÖÖ »

Fiyat zaten eski bir konsol neslinin gamepadi için çok pahalıydı bence, yetmemiş yüzde elli zam uygulamışlar. 

Çok şımarttınız satıcıyı sanki bulunmaz bir parça satıyormuş gibi, 150 liraya tam takım ps2 sistemi satanlar oluyor verilmez bir gamepade o kadar para. Taş patlasın 50 lira eder.

retroexpress
Üye

Hr zmn yşmnz dğştrck br krrl krş krşy klrsnz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 16, 2021, 10:00:01 ÖÖ »

Retro diye 100TL ederi var bunun. 150TL fırsatçılıktan başka bir şey değil. Sanırsın üretimde olan yeni bir ürün de maliyet artmış fiyata yansımış. Muhtemelen depolarda unutulan zamanında satılmayan mallar bunlar. Bolca bulunuyor ellerinde.
« Son Düzenleme: Mart 16, 2021, 10:28:57 ÖÖ Gönderen: retroexpress » Logged
SerdarS
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 17, 2021, 06:36:26 ÖÖ »

Aslında ihtiyacım yoktu ama kol orjinal olduğu için ve fiyatı 100 lira olduğu zaman bende satın aldım.

Bilgilendiren arkadaşa teşekkür ederim.

Kol ihtiyacı olan arkadaşlar, ps3 ve Ps4 kolları ps2 üstünde çok çok iyi çalışıyor zaten. Hatta bluetouth ile kablosuz olarak bile kullanma imkanınız var bu kolları ps2 üstünde.

Konu daha önce işlenmiş olabilir diye yeni konu olarak açmak istemedim.
lunarstrain
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mart 17, 2021, 14:54:32 ÖS »

Aslında ihtiyacım yoktu ama kol orjinal olduğu için ve fiyatı 100 lira olduğu zaman bende satın aldım.

Kol ihtiyacı olan arkadaşlar, ps3 ve Ps4 kolları ps2 üstünde çok çok iyi çalışıyor zaten. Hatta bluetouth ile kablosuz olarak bile kullanma imkanınız var bu kolları ps2 üstünde.

Ps3 kolu ps2'de nasıl kullanılıyor? Bir adaptörü mü var?
SerdarS
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mart 17, 2021, 15:04:27 ÖS »

İster Ps3 kablosu ile istersenizde usbden harici bluetouth takıp bağlayabiliyorsunuz Ps2'ye. Kol OPL menüsü ve oyunlarda etkinleşiyor, titreşim özelliği v.s her şey sorunsuz çalışıyor.

Yalnız her bluetouth cihazı olmuyor ben TP-Link UB400 ile kablosuz olarak bağlıyorum Ps4 kolunu Ps3 koluda denedim oda çalışıyor kablosuz ve kablolu olarak.

Bir konu açarak ayrıntılı olarak anlatabilirim.
lunarstrain
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mart 17, 2021, 15:35:14 ÖS »

İster Ps3 kablosu ile istersenizde usbden harici bluetouth takıp bağlayabiliyorsunuz Ps2'ye. Kol OPL menüsü ve oyunlarda etkinleşiyor, titreşim özelliği v.s her şey sorunsuz çalışıyor.

Yalnız her bluetouth cihazı olmuyor ben TP-Link UB400 ile kablosuz olarak bağlıyorum Ps4 kolunu Ps3 koluda denedim oda çalışıyor kablosuz ve kablolu olarak.

Bir konu açarak ayrıntılı olarak anlatabilirim.

Faydalı bir konu olabilir bence. Bluetooth ile kolun eşleşmesini nasıl sağlıyorsunuz? Acaba yan sanayi ps3 kolları ile de çalışır mı?
retroexpress
Üye

Hr zmn yşmnz dğştrck br krrl krş krşy klrsnz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mart 17, 2021, 18:00:11 ÖS »

PlayStation'ların Dualshock'larla geri/ileri uyumluluğu hakkında bir konu açılsa çok iyi olur aslında.
Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Mart 17, 2021, 18:38:09 ÖS »

DS4'te tuşların basınç duyarlılığı yok. MGS serisi falan oynayamazsınız. DS3'te var.

Bir de OPL dışında çalışmaz bu yöntemle. PS2'yi otomatik OPL açılacak şekilde ayarlayabilirsiniz tabii.

Ben denemedim bu arada, sadece okuduklarımdan biliyorum.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mart 17, 2021, 21:10:44 ÖS »

ps3 kolu kablosuz ve kablolu olarak ps2 de nasıl çalışıyor benimde ilgimi çekti doğrusu. Ayrıntılı bir şekilde nasıl yapılacağı hakkında konu açabilir misiniz. 

SerdarS
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mart 17, 2021, 23:31:07 ÖS »

O zaman ayrıntılı bir konu açayım konu hazır 
« Son Düzenleme: Mart 18, 2021, 01:33:42 ÖÖ Gönderen: SerdarS » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: