Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetIPTV kullanan var mı? Varsa önerilerinizi okumak isterim
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: IPTV kullanan var mı? Varsa önerilerinizi okumak isterim  (Okunma Sayısı 3584 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mart 31, 2021, 16:46:40 ÖS »

Selam arkadaşlar,
Aranızda IPTV kullanan var mı? Aylık/yıllık üyelik ücreti olan (tv box vb) veya ücretsiz çözümler (KODI, Vavoo vb) kullananların önerilerini okumak isterim.
İnternette çok sayıda firma var ama hiçbiri tüm yerli, yabancı, belgesel ve spor kanallarını bir arada sunmuyor ve çoğu kullanıcı bu yayınların kesilmesinden, donmasından hatta para ödedikleri iptv firmalarının ortadan kaybolmasından vb. yakınıyor.
En optimum çözüm nedir?
IPTV kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2021, 22:08:47 ÖS »

Bir ara normal TV kanalları için Tivibu paketi kullanıyordum. Akıllı televizyondaki uygulaması sayesinde kutu vs. ihtiyaç olmadan kullanılıyordu. Ama zaman geçti, televizyonun aklı ağır kaldı, android box'lar için bir uygulama geliştirmeyle ilgilenmediler. Arada internet hızınız yeterli değil diye yayın kesiyordu ki, o sırada ben Netflix ya da internet sitelerinden film/dizi sorunsuz izliyordum. kapattım. Pek de TV izlemediğimizden. Netflix yetti. Kaçırdığım, izlemeyi unuttuğum diziler izliyorum arada (better call saul bu aralar). Sonra bedava sayılacak AmazonPrime üyeliği aldım. Sadece bedava kargo için bile aidatı ödenir. Güzel diziler, yapımlarda var. Hele eskiler. Geleceğe dönüş vs Kahkaha
 Geçenlerde izlediğim 1-2 dizinin BeinConnect'te olduğunu gördüm. Hatta normal TV kanalları da var. Bir ara denemeyi düşünüyorum... Deneyip, memnun olan varsa, deneme sürecini hızlandırabilirim.

Tüm bunları 2.nesil (oldukça eski ama iş gören) Amazon FireTV'den izliyorum Sağolsun Özay'ın tavsiyesiyle 2.el almıştım. Şu bedava çözümler, KODİ vs. updateleri, ayarları falan bana göre değil sanırım. Çabuk sıkılıyorum. Kurmasıydı, update işleriydi bir sürü iş. Eğer izlemek istediğim film/dizin internette bir sitedeyse (dizibox vs.), firetv üzerindeki tarayıcıdan (silk, firefox vs.) açıp izliyorum.

Çok fikir verecek biri değilim belki. Dediğim gibi arada sırada, zaman buldukça bir şeyler izliyorum.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2021, 22:18:35 ÖS »

Legal IPTV yok, Tivibu, TV plus, Bein Connect saymazsak. Bir arkadaş Next'in IPTV cihazını almış, beraberinde 1 yıllık bir üyelik de gelmişti sanırım. Süre dolduğunda net'te güvenli bir satıcıdan tekrar 1 yıllık üyelik alıyorsunuz, şifre ve stream web link'i veriyorlar. Bu dediğim, illegal, yerli kanallar da dahil binlerce kanallık IPTV üyelikleri için geçerli.
F_P_G_A
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2021, 14:25:45 ÖS »

Bir ara İtalyan kanallarını izlemek için ikinci el aldığım Dreambox'ın üzerindeki IPTV servisini kullanmaya devam ettim. Daha sonra Aliexpress'ten bir IPTV aldım yine İtalya için. Bir iki ay kullandıktan sonra servis de satıcı da kayboldu.

Legal olarak almanın bir yolu olsa alacağım ama o da yok.
OZGH
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2021, 19:57:43 ÖS »

Tüm belgesel kanalları bir arada olsun fikriyle, iki yerden deneme üyelik isteyerek test etmiştim. Görüşlerim: Bitrate çok düşüktü, hiçbir belgesel kanalı FHD değildi (normalde FHD olan bile orada FHD değil), randıman alamadım, internet hızım iyi olduğu halde (50 Mbit) sürekli donma, takılma oluyordu. Kısacası tavsiye etmiyorum. Birçoğu 1-2 günlük deneme hesabı veriyor, isterseniz bir de siz deneyin derim.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 02, 2021, 20:17:39 ÖS »

Evde uydu cihazı olmadığı için illegal iptv'yi normal kanallar için de kullanıyorum. Çok yayıncı denedim. Test ederek almak en güzeli o yüzden tavsiye vermeyeyim, test vermeyenden zaten almayın.

Mi box S üzerinde Televizo uygulaması en stabil çalışan deneyimlerime göre.

Not: Kullandığım yayıncıda belgesel kanalları çok iyi ve adsl internetinde donmasız izliyorum ama maç saatinde ttnet sınırlıyor ona da alternatif kanal açtılar oradan izliyoruz.

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
amiga.os
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 02, 2021, 21:37:52 ÖS »

Android TV Box'lar için mükemmel IPTV uygulamaları var, çoğu ücretli servislerden daha başarılılar ve içerik çok geniş.

Purple TV Pro, en iyisi. Sürekli güncelleniyor, düzenli olarak güncellemek gerekiyor. Yayın durdurma, çoğu kanalı 24 saat geriye alabilme özelliği var.

Rokkr. IOS, Android, Windows, Linux ve MacOS sürümleri var, kurulumunda ince bir ayrıntı var, şu videoyu izlemenizi öneririm. https://youtu.be/HRbi_xXfPK8

İnatTV, RecTV, YekPortal (yeni üye alımı kapalı ama açılacaktır).

https://www.youtube.com/c/Sinetech34 bu kanal bana ait. Pek çok Android IPTV uygulaması tanıtımı bulabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: