Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBu joystickten kullanan oldu mu ?
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu joystickten kullanan oldu mu ?  (Okunma Sayısı 7980 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 06, 2022, 08:12:38 ÖÖ »

Bravo.
Ben sadece, quickshot un kırılan yaylarını, tükenmez kalem yayıyla değiştirebiliyordum. Kahkaha

Bu joystick i gençliğimde yapmıştım ama pek bir işe yaradığını söyleyemem. Hatta bunu 3 versiyonunu yaptım. Ucunda ağırlık olan yaylı versiyonu, metal bilyeli versiyonunu ve çivalı versiyonu. Hepsidendede umduğum performansı bulamadım. Oyun kolu kırmaktan bıkmıştım, böyle bir çözüm ürettim ama pek verimli olmamıştı. Özellikle çapraz gidişlerde tutturamıyorsun normal kollar gibi olmuyor. Eskilerin içinde bulursam paylaşırım resmini Kahkaha

murtek
Deneyimli

DO-IT-YOURSELF (AMIGA FOREVER)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ocak 06, 2022, 21:57:59 ÖS »

Bunlara benzer civalı anahtarlar bende de vardı, joystick için tepkime süresinin biraz geç kalacaklarını sanıyorum. Eskiden bir dönem bunların satışı ve civa satışı, terör amaçlı kullanılabildiği için yasaklanmıştı, ama şimdi serbestçe satılıyor.

Aynen ani refleks gerektiren hareketli oyunlarda iyi değildi. Sakin oynanan oyunlarda idare eder

DO-IT-YOURSELF
murtek
Deneyimli

DO-IT-YOURSELF (AMIGA FOREVER)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 06, 2022, 22:51:55 ÖS »

@murtek;

Hocam sizin bu konuda benden fazla tecrübeniz var. Switchler yerine Optik sensörler kullanan bir joystick düşünüyorum, Siz yaparsanız beni uğraşmaktan kurtarmış olursunuz.
@murtek;

Hocam sizin bu konuda benden fazla tecrübeniz var. Switchler yerine Optik sensörler kullanan bir joystick düşünüyorum, Siz yaparsanız beni uğraşmaktan kurtarmış olursunuz.

Konuyu açtım. Konu linki:
https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=20103.msg276014#new

DO-IT-YOURSELF
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: