Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEn son hangi ürünü aldınız? - IV
Sayfa: 1 ... 18 19 [20]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En son hangi ürünü aldınız? - IV  (Okunma Sayısı 123571 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #285 : Haziran 07, 2026, 20:08:52 ÖS »

Ama ona rağmen. Güzel bir proje olsa da (Type-c powersupply) bana pahalı geldi almadım. Yani bazen ürün güzel olabilir ama fiyatta önemli bence. Böyle bir proje için bence fazla yani. Sanki daha uyguna çözülür bu olay.

Aynı fikirdeyim.

Bizdeki gibi güçlü arkadaşlar varken bu konuyu bence hallederler. Hepsine güveniyorum. Ne harika projeler yaptılar. Evelallah bunu da hallederler. Biraz parça maliyeti uygun olursa neden yapılmasın. Bir projenin yurtdışı ile aynı fiyata yapılabilmesi çok cazip değil. TR de yaşayanın bütçesine uygun (kar marjı ile beraber) yapılabilmesi projeyi cazip kılar. TR de yaşıyoruz gerçeği çoğumuz için geçerli.

Konuya hakim ve anlayan arkadaşları çalışmaya davet ediyorum. Mesele yapmak değil bizim için uygun fiyat olanı elde edebilmek sıkıntı yaratıyor tabii ki.

Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2026, 20:14:08 ÖS Gönderen: freedom » Logged

unay
Üye

Amstrad CPC sever

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #286 : Haziran 08, 2026, 11:22:57 ÖÖ »

@dodogildo güle güle kullan. Hantal powerları geçtim, düz 5v 12v adaptörlerden bile gına gelmişti.

@Defleppard abi katılıyorum.
Türkiye'de ürettiğinde kıymeti olmuyor. El oğlu yaptığı cihazın yanında vereceği kabloya ayrı, etikete ayrı, kargoya ayrı para istiyor. Hakkıdır da, ona bir şey demiyorum ama bizde nedense bakış açısı içeriye farklı dışarıya farklı oluyor kimi zaman.
sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #287 : Haziran 08, 2026, 17:12:37 ÖS »

Mister ve genel kurcalamalık DE-10 Nano aldım, 128mb SDRAM modülü arıyorum  Masum
Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #288 : Haziran 08, 2026, 23:56:14 ÖS »

128mb SDRAM modülü arıyorum  Masum

Bende var bolca. Eskişehir'de iseniz ücretsiz verebilirim. Kargoyla da gönderirim ama kargosu ürünün kendisinden misliyle fazla tutar muhtemelen.
sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #289 : Haziran 09, 2026, 00:07:37 ÖÖ »

Bende var bolca. Eskişehir'de iseniz ücretsiz verebilirim. Kargoyla da gönderirim ama kargosu ürünün kendisinden misliyle fazla tutar muhtemelen.
Teşekkürler, İstanbul'dayım. Aradığım ürünse kargo önemli değil, Mister için RAM modülünden bahsediyoruz değil mi? Şu yani:

https://misterfpga.co.uk/product/mister-sdram-128mb-module/
Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #290 : Haziran 09, 2026, 11:37:58 ÖÖ »

Teşekkürler, İstanbul'dayım. Aradığım ürünse kargo önemli değil, Mister için RAM modülünden bahsediyoruz değil mi? Şu yani:

https://misterfpga.co.uk/product/mister-sdram-128mb-module/

Bir önceki cümleyle beraber anlamam gerekiyormuş Kahkaha Ben PC için lazım zannetmiştim. Bu gösterdiğinizden elimde yok.
sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #291 : Haziran 09, 2026, 14:45:03 ÖS »

Bir önceki cümleyle beraber anlamam gerekiyormuş Kahkaha Ben PC için lazım zannetmiştim. Bu gösterdiğinizden elimde yok.

Teşekkürler, göndermiş kadar oldunuz
Sayfa: 1 ... 18 19 [20]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: