Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKediyi merak oldururmus ama nasil oluyor da bazi arkadaslarda 1 ton cihaz var?
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kediyi merak oldururmus ama nasil oluyor da bazi arkadaslarda 1 ton cihaz var?  (Okunma Sayısı 12192 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2008, 21:17:28 ÖS »

Ingiltere Royal Mail listesinde Türkiye Avrupa listesinde...Ama Royal Mail için 2kg sınırı var. Satıcı eğer iyi niyetliyse, yardımcı olur...Değilse ve ürünün ücretini kargodan çıkartmayı düşünüyorsa yandınız O nedenle satıcılara her zaman sormak gerek...

evet geçenlerde ben de bir fotograf makinesi aldım ingiltereden, (SLR olanlardan objektif takılanlar) 3 sterlin posta ödedim royal mail için. lakin paketin üzerinde 2 sterlin yazıyordu, adam beni 1 sterlin kazıklamış, aman helali hoş olsun dedim, 30 sterlin isteyenleri de gördük

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 27, 2008, 00:17:36 ÖÖ »

Gumruk aldilar mi ?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mayıs 27, 2008, 10:45:59 ÖÖ »

postada şöyle bir durum söz konusu...Yani satıcılarda haklı biraz...2 sterlin paketin üzerinde yazıyor ama o paketin zarfı, postaneye gitmesi ve evrak doldurma kısmı var... Bunları hesaba katınca 3 sterlin bedava... Çünkü bazıları bir oyun kartuşuna 7-8 sterlin çekiyor

Ben genelde royalmail'in Türkiye sayfasını hazırda tutuyorum...Fiyat isterkende, o listeyi yolluyorum yardımcı olma babında

100 Euro'ya kadar gümrük yok... Fotoğraf makinasını gümrüksüz sokmak zor olsa gerek..

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: