Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Zamanın Parasıyla...  (Okunma Sayısı 13419 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 29, 2008, 10:40:24 ÖÖ »

Doğubankdan ilk Amıgamı o yıllarda alındığında  satıcı fiyatı  Mark üzerinden Lira ya çevirdiğinde ne meblağ ödemişti annmem. Hiç unutmam.
Doğubankdan ne alırsak fiyatı Mark üzerineydi.
kuzgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 29, 2008, 11:16:42 ÖÖ »

Ben a500 ü Bakırköy'de Çavuşoğlu Pasajı 1. katta bir yerden almıştım. Sene 90. Parayı annem ödemişti yanında çeyrek altın hediye ediyorlardı ve annem de altını aldı. Ama daha sonra altını almazsak yerine bir sürü program ve oyun disketi verebileceklerini söylediler ve altından da olduk. İşte o gün hem a500 hem de dpaint 2 ile tanıştım. Monitörsüz olarak aldığım makinaya sanırım 1,5 milyon ödemiş olabiliriz, ama emin de değilim....
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 11:50:16 ÖÖ Gönderen: kuzgun » Logged
unckle
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 29, 2008, 12:50:50 ÖS »

Hiç unutmuyorum sınıf geçme hediyesi olarak annem  16,000,000 (16 ytl)ye alsancakta küçük bi dükkandan almıştı.Bir önceki akşam eve istenmeyen bir misafir (hırsız )girmişti.Masanın üzerindeki A1200 parasını görmemişti allahtan.Sonunda ne mi oldu hırsızı yakalayıp adalete teslim etmiştik.Bu yüzden A1200'ün hatırası büyüktür bende.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: