Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun KonsollarıShadow of The Beast diğer platformlarda nasıldı? (video)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Shadow of The Beast diğer platformlarda nasıldı? (video)  (Okunma Sayısı 8615 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 06, 2008, 18:55:01 ÖS »

<a href="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=1341815&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA" target="_blank">http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=1341815&amp;server=vimeo.com&amp;fullscreen=1&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=01AAEA</a>

Başlığa verilecek en güzel cevap yukarıdaki video...Spectrum'dan Commodore'a PC Engine'den, MegaDrive'a AtariST'den Amiga'ya kadar birçok platformda Shadow of The Beast nasıldı? merak edenler izlesinler...

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2008, 19:10:20 ÖS »

çok güzel hazırlanmış bir video. ilk dikkat çeken şey tabi ki ZX spectrum'da bile olan müziğin Atari'de bi anda kesilmesi böyle rezalet görülmedi kardeşim. Bu arada ZX spectrum ve Amstrad portları tahmin ettiğimden iyiye benziyor, ama bildiğim kadarıyla Amstrad'ın daha iyi olması lazımdı. Yani Commodore 64 portunun yanında çok sönük kalıyor. Bu arada Commodore 64'e geçtiğinde hemen SID farkını belli ediyor. Ama efekler gidiyor. Bir başka dikkatimi çeken olay Sega Master system'deki nefes alış animasyonu. Çok güzel düşünülmüş.

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 06, 2008, 19:25:47 ÖS »

Bu oyunun spectrum ve Amstrad'da yer aldığını bilmiyordum Fenada olmamış.

Bu oyunu her gördüğümde, her müziğini duyduğumda heycanlanıyorum... Yıllar önce ilk gördüğümdeki heycanı, o unutulmaz anı yeniden yaşıyorum... Grafiklere, müziklerine hayran kalmıştık... Şu video bile neden bizi bu kadar etkilediğini çok açık gösteriyor...

Not: Coze bu videoları hazırlayan arkadaş, çok güzel videolar hazırlamış...Foruma hepsini atsam, ayıp olur diye alıştıra alıştıra atacağım Vimeo.com'nun kaliteside iyi..Çok güzel olmuş..

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 06, 2008, 19:33:32 ÖS »

Bende megadrive versiyonu var ve fena değil bence, ama amiga gibi değil kesinlikle...

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2008, 19:35:20 ÖS »

Videoyu yeniden izleyince, Master System versiyonunda fena olmadığını fark ettim..Tahminimden güzel...

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2008, 20:03:06 ÖS »

Varsa mastersystem versiyonu takın cihaza python joystiği ayarlayın sega'ya bide öyle deneyin

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ağustos 06, 2008, 20:07:46 ÖS »

Bu versiyonların hepsini edinmek niyetindeyim. C64'de The Last Ninja, Amiga'da Shadow of the Beast beni en etkileyen oyunlardır. Şimdilik bende de sadece megaDrive versiyonu var Master System'i arayalım bakalım

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ağustos 06, 2008, 23:40:32 ÖS »

ben oyunu a500 de çalıştıramadım plus falan mı gerekiyor acaba, açılış resmi geliyor sonrası çıkmıyor?

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 07, 2008, 09:40:40 ÖÖ »

İlk olarak bu video da çok güzel, ben oyunun zx spectrumda bile olduğunu ilk kez gördüm

Commander 64, bu oyun standart Amıga 500 de de çalışıyor.
büyük ihtimalle elindeki oyunda bozukluk var.
Hatırladığım kadarı ile o zaman piyasada bazı bozuk crack versiyonları da vardı.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ağustos 07, 2008, 11:56:25 ÖÖ »

Bende Shadow Of The Beast orjinal Commodore 64 kartuşu olarak var. Ara yüklemeler disket versiyonuna göre çok hızlı geçiyor.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: