Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetTabu'ya ultramega teşekkür
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tabu'ya ultramega teşekkür  (Okunma Sayısı 3131 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 26, 2009, 01:45:59 ÖÖ »

Ellerine sağlık Hüseyin abi,kargom bugün ulaştı  Kahkaha

Böylece 1 adet c64 breadbox,bir de beyaz c64g sahibi olmuş oldum.Spectrum'a daha bakamadım ama c64g'de çok absürd bir arıza gördüm,çözümü çok kolay olsa da hayal kırıklığına uğrattı bir an için.Şöyle abuk bir arıza ile karşılaştınız mı daha önce :

Klavyeyi takınca ekranda sol ok tuşuyla beraber karakterler görüntüleniyor,böyle oyun falan da yükleyemiyor ,ama (tesadüfen keşfettim) c64 dik durunca sorun kayboluyor 

Olay şuymuş : daha önce yay eksikliğinden dolayı klavyenin bir tane yayını alıp tuşu yerine takmışım,böylece yatay durduğunda tuş basılı kaldığından makineyi sapıttırıyor,dik durunca da boşa çıktığından herşey gayet normal işliyormuş.Sonradan elimdeki yaylardan takınca herşery düzeldi,boulderdash bile yükledim.

Farketmem 1 saatimi aldı rahat,hatta klavyede sorun olduğunu düşünüp komple söktüm,ama temizlenmiş oldu bu arada.Full nostalji,aynen devam  Karizmatik

Bir garip COMMODORE fanatiği...
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2009, 07:37:21 ÖÖ »

Benim bitmemiş bi cihaz yolladığımımı düşündün yoksa ? çok ayıp, şakası bile komik

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2009, 14:26:25 ÖS »

Ne alaka abi yaa ?
Bir kere başladıktan sonra elinden hiçbir cihazın kurtulmadığını biliyorum ama asıl işin zor kısmı fitili ateşleyebilmek zaten

Tekrar eline sağlık,uzun zamandır oynamıyodum ilaç gibi geldi

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: