Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Second Intro by Return  (Okunma Sayısı 8256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 06, 2010, 17:42:34 ÖS »

Evet arkadaşlar, 2010 yılında Türk scene aktivitesi devam ediyor. Az önce Joker arkadaşımızın da içinde yer aldığı Return grubunun ikinci introsu yayınlandı, kendilerini kaydettikleri hızlı gelişme ve sağladıkları devamlılık için tebrik ediyorum.

CSDB linki:
http://noname.c64.org/csdb/release/index.php?id=92168
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2010, 18:07:23 ÖS »

Tebrikler joker_. gerçekten isteyince oluyor demek ki... Ayakta alkışlıyorum...başarılarınızın devamını dilerim...

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2010, 18:44:04 ÖS »

joker'in neden bit pazarına gelmediğini anladım, evde ders çalışyormuş

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2010, 08:35:41 ÖÖ »

çok teşekkür ederim, bu arada gruba müzisyen,grafiker,coder aranıyor ilgilenen olursa 7da'ya az kaldı elini çabuk tutsun.
ilkergorkem
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2010, 09:57:31 ÖÖ »

Tebrikler, güzel bir çalışma olmuş. Ne kadar zamanını aldı? iş güç derken bir solukta bitmesi zor çünkü

ZX Spectrum 48K+ , Amiga 1200 , ZX Spectrum +2 , Amstrad 6128
---------------
7D9 Oyun Yarışması 2.si Board Soccer
7DX Oyun Yarışması 3.sü Run Baby Run
7DX 2013 Oyun Yarışması 3.sü Falcon Patrol
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2010, 10:50:46 ÖÖ »

aslında dycp rutini hazırdı,sağolsun skate 1 saatte detaylı bir şekilde anlatarak,büyük bir kısmını code'ladı,diğer kısımlar zaten fazla bir vakit almadı,birde hafta sonu yağmurlu olunca bulunmaz fırsat oldu.yani cumartesi akşam biraz uğraşıp,pazar günüde bitirdik.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2010, 11:42:02 ÖÖ »

aslında dycp rutininin biraz daha geçmişi var. ben joker'in isteği üzerine detaylı bir e-mail attım kendisine konu ile ilgili. ama güzel bir tutorial formatında değildi bu e-mail. aklıma gelen şeyleri hızlıca yazıvermiştim. joker de bu e-mail üzerinden yürüyerek dycp'yi kodlamaya çalıştı. bir kısmını düzgün kodladı ancak elindeki textin yeterince açık olmayan kısımları yüzünden çeşitli noktalarda takıldı. en son profilo alış-veriş merkezinde buluştuk ve bu bahsettiği 1 saatlik muhabbet çıktı ortaya. yani öyle ben 1 saatte kodladım, joker eksikleri tamamladı diye birşey yok. joker yazdığım düzensiz textten yola çıkarak kodladı, ben birkaç noktayı düzelttim ve yine joker tamamladı rutini. başlangıçta biraz zaman ayırıp tutorial niteliğinde birşey yazabilecek vakti ayırmış olsam buluşmamıza gerek kalmazdı, sizlerle de paylaşırdım bu tutorial'ı.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2010, 12:22:55 ÖS »

yalnız dün skate ile aramızda geçen telefon trafiğini anlatmadan edemiyicem
dün biz introyu csdb'ye eklemeye uğraşıyoruz,telefonum çaldı arayan skate,"olm csdb'ye intromu ekliyonuz" diyince,hööö diyerek dumur oldum abi daha bitirmedik nerden gördün,bizde güya süpriz yapıp bir anda ekleyeceğiz,skate avını bekleyen kartal gibi meğer pusuya yatmış,daha görür görmez saldırdı zaten telefonda gülmekten cevap bile veremedim kendisine,tekrar teşekkür ederim
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: