Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Assembly 2010  (Okunma Sayısı 5599 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 08, 2010, 09:30:04 ÖÖ »

Arkadaşlar, parti hala sürüyor ancak stufflar yayınlanmaya başladı bile. ASD'nin demosu olağanüstü.

http://www.pouet.net/prod.php?which=55556
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2010, 16:33:11 ÖS »

Jüri sadece müziği dinlese bile birinci olmalarına yeter...

Alper
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2010, 21:32:30 ÖS »

İlginç olan kötü eleştiri yapan kişiler özellikle müziği eleştirmişler. Aslını sorarsan önceki trilogy'e göre biraz daha vasat buldum müziği ama aynı ruhu korumayı bilmişler, hatta hatta başından beri acayip Dream Theater etkisi sezdiğim müzikte tam "Metropolis 1-2" hesaabı önceki parçadan rifflere göndermeler v.s. var.

Efekt olarak çok fazla birşey eleştiremiyorum ancak. Tam ASD'den beklenilen kalitede bir demo olmuş.

Diğer demoları ve oyunları da inceledim. Güzel şeyler var tabii ki 4k, 64k'da falan. Ama bana hiç yakışmayan birşey yaptım. 1. olan oyuna hasta oldum saatlerdir onu oynamaktan tüm stufflara bakamadım daha Kahkaha

Bkz: Tricky Truck by Archee
http://www.pouet.net/prod.php?which=55533
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2010, 08:49:37 ÖÖ »

PC demolarından bir şey anlamıyorum. Tamam belki çok iyi işler vardır ama, sistem gereksinimleri çok yüksek oluyor. Çoğu zaman doğru dürüst açamıyorum bile demoları. Youtube vs. linklerinden izlemek gerekiyor. Belli sınırlamalar getiren kategoriler olması lazım. (Drag yarışlarındaki motor hacmi sınıfları gibi)

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 09, 2010, 09:48:27 ÖÖ »

@wizofwar: sınır sadece boyut olarak getirilir scene'de. 256b, 1k, 4k, 64k v.s. biliyorsun. kalkıp da Pixel Shader 4'ün süper bir özelliği ile yapılabilecek efektler varken "Pixel Shader 2 destekli kartlarda çalışmak zorundadır demo" diyemeyiz. sonuçta PC scene'i güncel PC'lerle, hatta hatta gelecekteki PC'ler hesaba katılarak gelişen bir scene. Linkini verdiğim oyun var ya mesela, o oyunda ekran kartı seçiminde birkaç opsiyon koymuşlar, biri "gelecekteki ekran kartları" seçeneği. Ona göre detayları abartıyor oyun.

Ama "PC demolarından bir şey anlamıyorum" çok doğru bir laf. Ben de DOS döneminin sona ermesinden itibaren yani kabataslak 2000 yılından itibaren çıkan demoları 2004'e kadar falan hiç anlayamamıştım. Teknik yönden değerlendiremiyordum. Ancak zamanla ekran kartlarının neler yapmaya kadir olduklarını inceledim, öğrendim ve şu anda gördüğüm şeyin nasıl yapıldığını, zorluk derecesini ölçebiliyorum. Commodore 64'de bir REU demosu yayınlandığı zaman da ilk başta afallayabiliyor millet. Yani demolardan birşey anlamanın temel yöntemi platformu iyi tanımaktan ibaret. Ben iyi tanımadığım platformlardaki demoları da izlemeye bayılıyorum. Ancak teknik değerlendirme yapmaya uğraşmıyorum.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: