Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sanal Pazar  (Okunma Sayısı 7535 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 12, 2011, 22:35:28 ÖS »

Belki bu siteyi duymayanlar vardır.

www.sanalpazar.com

Şu an için çok fazla ürün yok ama. Aradığınızı bulabilirseniz taksit avantajları çok iyi. 

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2011, 23:40:20 ÖS »

Ben kullandim, bir de satis yaptim. Ama henüz bir sey satin almadim. Gold bilgisayar'in.

Gittigidiyor'un acik arttirma formatini bitirmesiyle birlikte (kendi ayagini kesmek bu demek olsa gerek), bu formatta bir site eksikligi var ciddi ciddi.

Burasi %5 komisyon aliyor. Su an icin de listeleme ücreti almiyor bildigim kadariyla. Ama alacaktir, hepsi ayni bunlarin

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2011, 23:47:26 ÖS »

Alıcı olan için bence iyi bir site. Çünkü piyasada popüler olan kartlara peşin fiyatına uzun süreli taksit yapıyorlar.
Bundan vazgeçmezlerse iyi tutunurlar sanırım.

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2011, 23:00:18 ÖS »

GG'nin açık arttırmayı bitirmesini şu anda sizin yazılarınızla farkettim.
Son 3 aydır GG'ye bakmadım. Bu yüzden bu sistemi kapattılar herhalde 
Allah akıl fikir versin çalışanlarına.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2011, 12:08:01 ÖS »

GG zaten en başından dediğimiz gibi bakılacak bir site değildi. Ama ne yazık ki, yokluk içinde adam yerine konuluyordu...ya da koymaya çalışıyorduk. Dün akşamdan beri bir konuda yazışıyorum adamlarla, sanki bot var karşımda (sanırım bot). Bir insan bu kadar a.... olamaz. Bence alternatifler iyidir. Sanal Pazar şimdilik oldukça sessiz sakin görünüyor. Umarım toparlanırlar..

AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 19, 2011, 12:16:38 ÖS »

sahibindende iyi site,yalnız ürünün yayına geçmesi 3 gün falan sürüyor:)
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 19, 2011, 12:18:36 ÖS »

sahibinden'in en sakat yönü o zaten... sanal pazar'ı dün denedim. oldukça hızlı ilan verilebiliyor. Ama pek bilen, tercih eden yok sanırım.

AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 19, 2011, 12:27:19 ÖS »

ggyi yüksek komisyon yüzünden sevmiyorum,sanki adamlar satılan ürüne ortak oluyorlar,devletin bu komisyonlara bir sınır getirmesi gerekli diye düşünüyorum.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2011, 12:43:03 ÖS »

GG'nin komisyonu yüksek, ama arkası sağlam... Herhangi bir yere kredi kartıyla ödeme yaptığınızda, aslında size fatura kesilmesi gerekir. Bir ürün aldığımda GG kredi kartımdan para alıyor, ama fatura falan kesilmiyor. GG nasıl oluyorda kendisine giren parayı faturasız işlemsiz, satıcıya aktarıyor anlamıyorum. Kısa sürede bu kadar büyümeleri bence tesadüf değil... Hele bu kadar ne yaptığını bilmeyen, okuduğunu anlamaktan aciz operatörleri varken...

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2011, 18:33:53 ÖS »

sahibinden'in en sakat yönü o zaten... sanal pazar'ı dün denedim. oldukça hızlı ilan verilebiliyor. Ama pek bilen, tercih eden yok sanırım.

Site, Gold bilgisayarın. Bende Hızlı al sayesinde görmüştüm.
Bu durum hızlı tanınmalarına neden olabilir diye düşünüyorum.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: