Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Google Reader  (Okunma Sayısı 3794 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 14, 2011, 00:00:01 ÖÖ »

Arkadaslar, gecenlerde google'in reader hizmetini kesfettim. daha once cok haber gruplarini takip eden bir insan degildim, arasira ilgilendigim sitelere teker teker gidip kontrol ederdim. rss'in ne ise yaradigi konusunda suphelerim vardi (ne ise yaradigini biliyordum, ama efektif olarak kullanan bir urun gormemistim) Google Reader ilgilendiginiz sitelerin rss ve atom feedlerini cok temiz bir arayuzle size sunuyor. boylece ilgilendiginiz herseye tek bir arayuzden ulasabiliyorsunuz. Super birsey ! eminim aranizdan bircogu eee gunaydin coze diyordur ama bu tip bir yazilim tipinden daha yeni haberim oldu ilgilenen arkadaslar varsa yorumlarinizi (ve favori feedlerinizi) beklerim !

google reader'in bir diger super ozelligi, android arayuzu olmasi ve google hesabiniza haydettiginiz feedleri tum cihazlardan senkron takip edebilmeniz ...

Retro Hincal Uluc
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2011, 08:11:07 ÖÖ »

Bir türlü ısınamadığım bir teknoloji. Ms. Office kullanıyorsanız RSS'leri outlook'tan takip etmek mümkün. Bir ara bu şekilde kullanmıştım.

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2011, 09:57:33 ÖÖ »

Google reader değilde feed notifier diye bir program buldum. 10 dakikada bir forumdaki yeni mesajları kontrol edip. Mesaj varsa pop-up açarak uyarıyor. Tavsiye ederim.

MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2011, 00:35:56 ÖÖ »

Evli olanlar zaten kurtardı ama artık sitesinde RSS Feed vermeyene kız bile vermiyorlar Kahkaha
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: