Ben Leon'a katılıyorum. Bir sorunda hiçbirşey de süreklilik arz edecek şekilde uğraşmıyoruz. Biraz ondan, biraz bundan ve iş kaygısıyla, sürekli farklı şeyler kovalıyoruz. Ama hiçbir zaman geç kalmış sayılmayız. 14 olmasada 44 yaşında bir uygulama geliştirebiliriz (bazılarınız 24, bazılarınız 34)
Ne yalan söyleyeyim çok uzun zamandır bilgisayarı tüketici olarak kullanmak beni rahatsız ediyor ama sayısal işlerden hoşlanmadığım için programlama gibi şeylere de pek bulaşmadım.
Java denedim mesela ama belki de yeteri kadar üstüne düşmediğimden dolayı fazla karışık geldi ve bıraktım, hevesim kırıldı. Html nispeten hepsinden kolay geldi ama zaten kullanımı da basit olduğundan yaptığım sayfalar tatmin etmedi çünkü database bile kullanmadım alt tarafı birkaç fotoğraf birkaç hareketli gif vardı.
Yaşamak için elli parçaya bölünmemin henüz gereklilik olmadığı çocukluk zamanlarımda bu işlere ucundan kıyısından başlasaydım belki şu an istediğim programı yazabilecek konumda olabileceğim düşüncesi hep kafamdadır.Belki de sadece avuntu