galiba sitedeki diğer ilanlara baktı ve "opel commodore" model araba fiyatlarını görüp bu commodore'u o zannetti (acaip sevinmiştir bu alet bu kadar yüksek fiyat ediyor diye) ve o yüzden acaip bir fiyat koydu ilana

Bu tür 2.el sitelerde bakıyorum cidden çok bilincsiz ve sadece PARA amacı düşünen satıcılar var, bunların büyük kısmıda aslında ne sattığını bile bilmeyen yada commodore gen tr gibi sitelerden 3-5 mesajı okuyaraktan elindeki malın altın olduğunu sananlar gurubu !
Bakıyorum adam amiga 3000 satıyor 750 TL ye aynen şöyle yazmış: Ben bunu araştırdım gördümki bunlan zamanında çizgi film yapılıyormuş işte araştırınca bu fiyata satmaya karar verdim.
Ama hesaba katmadıkları büyük bir katma değer var: Bu cihazlar herkesin gözünde para etmediği / değerli olmadığı gibi, bizler bile gidipte asgari ücretin 750 lira, oturulacak derecede bir evin kirasının 400-500 lira olduğu (2012) şu zamanda gidipte herhalde o fiyatlara bu cihazları almayız ??
Bide şu var sanki kendisi 500 liraya aldı da 750 liraya satıyor kardaşım

Bu tür satıcılara baktığımız zaman ayrıca şunu görüyorum. Genellikle işleri güçleri olmayan, insanlar, bunlar.