Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetIphone / Ipod'dan veri kurtarmak mümkün mü?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Iphone / Ipod'dan veri kurtarmak mümkün mü?  (Okunma Sayısı 4458 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 22, 2012, 12:45:15 ÖS »

Internette abuk sabuk bir sürü utility falan gördüm. Ama standart şeyleri kurtarmayla alaklı... Benim aradığımsa WriteApp'da yazdığım yazıları geri getirmek. Nasıl gittiklerine gelince...Sabah yazılar duruyordu. Akşam not almak için WriteApp'a girdim..onlarca yazı, not yoktu... var mı böyle bir araç, ip ucu vs.?

Extremist
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2012, 19:49:24 ÖS »

Ontrack Easy Recovery başarılı bir şekilde yapıyordu bu işi. Disk üzerinde hasar yoksa kurtarır diye düşünüyorum (tabi i pod classic için). Fakat bellek kullanan ipod-iphone cihazları için update edip etmediklerini bilmiyorum. Önemli olan şey şu andan ihtibaren o diske bişey yazmaman. Eğer yazarsan kaybettiğin verileri geridönüştüremeyeceğin şekilde yok edebilirsin.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2012, 10:53:19 ÖÖ »

Bilgisayar başında olmadığım zamanlar notlarımı Ipod Touch’da yer alan WriteApp ile yazıyordum. Dün akşam yeni notlar yazmak için WriteApp‘i açtığımda, yazılarımın olmadığını gördüm. Yaklaşık 40 civarı notum (çoğu youtube videoları için hazırladığım altyazılar) silinmişti… İlk şoku atlattıktan sonra ne yapabilirim diye araştırmaya başladım, ama pek bir çözüm bulamadım. Bunun üzerine bir kaç yıl önce Total Commander’da kullandığım plug-in aklıma geldi ve bir deniyeyim dedim… Sonuçta verilerimin hepsini bulamadım ama, çoktan silindiğini sandığım ama ipod’da hala duran veri ve videoları silerek yaklaşık 2GB yer kazandım… Eğer benzeri kötü bir deneyim yaşayıp verilerinizi kaybettiyseniz, ya da iphone’da, Ipod’da isteğiniz dışında kalmış veri, video vb.’ni temizlemek istiyorsanız, yukardaki videoya bir göz atınız… (JailBreak atılmamış cihazlarda çalışıyor mu bilmiyorum...)

Total Commander  -  http://www.ghisler.com/
T-Pot – http://code.google.com/p/t-pot/

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2012, 15:33:11 ÖS »

Ben de onu soracaktım. Jailbreak'siz cihazda çalışmaz herhalde.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: