Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoScene7DX İÇİN BİR KAÇ ÖNERİ !
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7DX İÇİN BİR KAÇ ÖNERİ !  (Okunma Sayısı 4035 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allen
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 13, 2012, 16:58:03 ÖS »

Arkadaşlar katıldığım partilerde hep dikkatimi çeken olay organize olamamaktı! aklıma gelen bir kaç problem var. şöyle sıralayım;

1) Burada herkes birbirimizin nick'ini bilsede, fotoğraf olmadığı için tam olarak kim kimdir bilinmiyor. Aceba fuarlardaki gibi bir boyunda üstte isim allta commodore.gen.tr gibi bişey yazılsa?

2)Şuna dikkat ettim commodore64 kullananlar amigacılardan daha aktif! adamlar her seferinde oyunları büyük ekrana yansıtıp turnuvalar düzenliyor. Dolayısıyla hem eğlenceli oluyor hemde daha çok kaynaşıyorlar, bizde büyük ekrana yansıtmasak bile bir sensible turnuvası patlatabiliriz ve bu çok bomba olur!

3) Bir demo vardı, spaceballs un 9 fingers diye. amiga 500 de disketten okuyup disket değiştirirken bile duraklamıyordu! mesela bu büyük ekranda gösterebilinir! 880 kb lik iki diskete sığması, disketten okuyup duraklamadan devamlı okuyarak bir yandanda izletmesi, müzikleri, tahmin ediyorum ki digitiser aleti kullanarak görüntüleri ilk bilgisayara aktarılma yöntemi kullanılarak yapılan demolardan bir tanesi! yani her bir yönü efsane! Bence bu muhteşem demo hem amigada 1 mb ram kullanarak neler  yapılabileceğine dair en güzel örnek! (tam bilemiyorum belkide yarım mb ilede çalışıyordur )) ve bu oradaki öğrencileri hem etkiler hemde ilham kaynağı olabilir hemde bizim neden amigayı neden bu kadar sevdiğimizi daha iyi anlatabilir diye düşünüyorum!

siz ne dersiniz ?

Hatırlıyamayanlar için demonun linki,

<a href="http://www.youtube.com/v/PPoYzwib7JQ&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/PPoYzwib7JQ&rel=0</a>
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2012, 17:03:03 ÖS Gönderen: allen » Logged

A1200 603e 330mhz 060 66mhz + bvision + 256 mb ram + 500gb hd + Fast-Ata mk3 + power tower + pcmci wireless card
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2012, 23:51:02 ÖS »

1) Burada herkes birbirimizin nick'ini bilsede, fotoğraf olmadığı için tam olarak kim kimdir bilinmiyor. Aceba fuarlardaki gibi bir boyunda üstte isim allta commodore.gen.tr gibi bişey yazılsa?

Geçen sene verilen isimliğim hala çekmecelerin birinde duruyor. Kayıt masasında veriliyordu.

2)Şuna dikkat ettim commodore64 kullananlar amigacılardan daha aktif! adamlar her seferinde oyunları büyük ekrana yansıtıp turnuvalar düzenliyor. Dolayısıyla hem eğlenceli oluyor hemde daha çok kaynaşıyorlar, bizde büyük ekrana yansıtmasak bile bir sensible turnuvası patlatabiliriz ve bu çok bomba olur!

Yine geçen sene sanıyorum Hydrogen Amiga'da oynatmak için bir oyun bulmamızı istemişti. Malesef o anda iki kişinin karşılıklı yarışabileceği bir oyun bulamadık. Olmadı. Sensible turnuvası gibi bir şey, çok uzun süreceği için organizasyon için sıkıntı olabilir. Ben bu sene A500 getirip oyun oynatmak istiyordum ama iş durumundan dolayı kendimi zor getireceğim malesef.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: