Evet Yavuz Bey, sizde kendi açınızdan haklısınız.
Bu siteleri biliyorum, bakmıştım.
Sizin önerinizle yolcunet - Bektaş Bey ile iletişime geçtim. Ve bir makine siparişi verdim.
Mame sistem olacak, üzerinde Arcade Maximus çalışacak.
LCD HD 22 inch monitör olacak.
Kabinin resmide:

Ancak evimde yer olmadığı için, Derinlik: 60 cm , En:64 cm olarak kasanın düzenlenmesini istedim.
Birde iki modifikasyon daha istiyorum aslında size onuda danışayım,
Kabin kaplama resimlerini değiştirtmek istiyorum, önerebileceğiniz yüksek çözünürlüklü bir site varmı?
Birde LCD ekranın üzerine sizin yaptığınız track ball 'lı makine gibi koruyucu resimli cam kaplama istiyorum. Burada cam mı yoksa pleksi mi tavsiye edersiniz, üzerine sizinki gibi flame deseni gibi şeylerde istiyorum. Bu tip desenler için Arcade - Mame - Retro kıvamında tavsiye edebileceğiniz kaynak varmıdır?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu ilk kabinlerin paylaşabileceğim bir planı yok. Hepsi kağıt kalem

O zamanlar Google Sketchup kullanmayı bilmiyordum.
Son pacman, galaxian kabinleri ve daha sonra yapacağım Donkey Kong (Fixit Felix Jr da olabilir, henüz karar vermedim

) kabinlerinin sketchupları var...
Yanlız bilgi paylaşımı konusunda her ne kadar açık olsam da günlerce uğraştığım, mm'sine kadar detaylı bir şekilde, planları ticari amaçla kullanılabileceği için direk paylaşmıyorum. Taktir edersiniz ki malum ikinci el siteleri (benim için) pek de estetik olmayan (hatta söyleyebilirim de - düpedüz çirkin) arcade kabin ilanlarıyla dolu.
Birisinin (yanlış anlamayın siz değil elbette) siteye 10 dakika uğrayıp planları download edip sonra da topluluğa hiçbir katkı sağlamadan çekip gitmesini istemiyorum...
Ancak eğer kabin yapmak/yaptırmak istiyorsanız internette bu konuda oldukça fazla kaynak var.
Örneğin:
www.jakobud.comveya
www.byoac.comiyi bir başlangıç yeridir