Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sony PS3 YLOD sorunsalı  (Okunma Sayısı 23357 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 23, 2013, 16:56:04 ÖS »

bu fix uzun süreli gitmiyor... Ne yazık ki..Bizimki yine YLOD verdi... PS3 almak için kampanya kollamaya yattım tam çocuklar tatile girmişken cihaz mı bozulur ps4'e azda kalmışken...

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 23, 2013, 18:42:55 ÖS »

Cocuklara ZX Spectrum gondereyim ben, Atic Atac oynasinlar.  Begenmezler mi onu? Kahkaha Kahkaha
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Haziran 23, 2013, 23:03:27 ÖS »

ps3 fat kasalar malesef ömürlerini tamamladı

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 25, 2013, 12:07:42 ÖS »

ısıtınca yine çalışıyorlar ama ömürlerini tamamladıkları bir gerçek.

Yalnız superslimlere kanım hiç ısınmadı...Slim almak gerek...

amigaturk
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 15, 2014, 21:40:51 ÖS »

arkadaşlar bende de birçok sarı ışık arızalı fat kasa var , internette pek çok yerde garantili sarı ışık tamiri yapılır tarzında ilanlar var ama açıkcası pek güvenmiyorum

ps3 sarı ışık tamir eden , güvenilir ve enaz 3 ay garanti veren bir yer var mı ?

yani bu makineler bana 3 ay daha çalışsın başka bişi istemiyorum , sonra bozulsa da olur patlasa da farketmez Kahkaha
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2014, 21:49:38 ÖS »

Arkadaşda 80 GB kalın kasa var. Kaç yıldır devamlı oyun oynuyor,kullanıyor. Devamlı Bluray film de seyrediyor. Hiç bu sorunla karşılaşmadı.
Atacan
Deneyimli

Msx

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Şubat 15, 2014, 22:00:53 ÖS »

Arkadaşda 80 GB kalın kasa var. Kaç yıldır devamlı oyun oynuyor,kullanıyor. Devamlı Bluray film de seyrediyor. Hiç bu sorunla karşılaşmadı.

Dilini ısır.

Saygılar....

'80 Doğumlu İzmir'li
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Şubat 15, 2014, 22:25:07 ÖS »

yani bu makineler bana 3 ay daha çalışsın başka bişi istemiyorum , sonra bozulsa da olur patlasa da farketmez Kahkaha

PS3 Cafe işletmecilerine satabilirsin yeni eğlence vergilerini protesto edebilmeleri için.

http://www.sondakika.com/haber/haber-eglence-vergisini-protesto-icin-oyun-konsolu-kirdi-5656805/

Şaka bir yana çok haklılar bence.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Şubat 15, 2014, 22:50:08 ÖS »

Bu konuda çözümü şöyle buldum...XBOX 360 aldım. İşyerinde development amacıyla aldığımız Kinect vardı...İkisi çocukları çok mutlu edecek, bir ekip oldular. Hatta yeni nesilde dahi, favorimin Xbox one olmasına sebeptir... PS3 öyle duruyor...Geçenlerde elime geçen PS3 gitarını denemek için yeniden ısıtsam  mı diye düşünüyorum    Cevahir buluşmasında Joker_ sağolsun Wii verince, PS3 daha da gözden düştü. Wii U'ya biraz daha ciddi bakmak gerektiğine kanaat getirdim. Çok farklı ve eğlenceli oyunları var...

guru68
Deneyimli

arıyor: SONY MSX

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Şubat 15, 2014, 23:01:42 ÖS »

ylod (tamiri + mod) garantili yaparim... ozel flux getirttim almanyadan, yok kasa orijinalligini kaybediyor havalandirma delikleri actirmam derseniz garanti vermem
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Şubat 15, 2014, 23:02:55 ÖS »

Bana kalırsa bu vakitten sonra fat kasa PS3 ve Falcon board Xbox 360 larla uğraşılmaz. 3 falcon board Xbox 360 ve 2 fat PS3 cihazım bozuldu, 3K veren veya sarı kırmızı ışık veren PS3 lerin tamiri yapılsa da geçici oluyor yani Allah'a emanet takarsın bi bakarsın çalışmıyor.

Eğer elinizde şu an çalışan falcon board ve fat kasa cihazlar varsa koyun bi köşeye dursun, ilerde en azından hala çalışıyor dersiniz. Kahkaha  Tavsiyem Slim model cihazlara yönelmek, 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok.

amigaturk
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 15, 2014, 23:27:47 ÖS »

@guru68 , istediğin kadar modifiye yapabilirsin benim açımdan sorun yok yeterki günlük uzun süreli kullanıldığı halde birkaç ay sorun çıkarmasın

çipi değiştiriyor musun yoksa tekrar ısıtma yapıştırma yöntemiyle mi hallediyorsun ?

downgrade işlemi yapıyor musun ?

daha önce işlem görmüş olanlarla uğraşır mısın ?

kırmızı ışık tamirin mümkün mü ?

hangi ildesin ?

ücret ne kadar ?

elimde adetli sayıda makine var

@simon , evt bizim belediye de makine başına günlük 3 tl alacakmış , nasıl bir iş anlamadım gitti

@sega , slim makinelerim var ama kırılabilen slim makine bulmak zor daha doğrusu pahalı
Atacan
Deneyimli

Msx

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2014, 23:41:50 ÖS »

Bu konuda çözümü şöyle buldum...XBOX 360 aldım. İşyerinde development amacıyla aldığımız Kinect vardı...İkisi çocukları çok mutlu edecek, bir ekip oldular. Hatta yeni nesilde dahi, favorimin Xbox one olmasına sebeptir... PS3 öyle duruyor...Geçenlerde elime geçen PS3 gitarını denemek için yeniden ısıtsam  mı diye düşünüyorum    Cevahir buluşmasında Joker_ sağolsun Wii verince, PS3 daha da gözden düştü. Wii U'ya biraz daha ciddi bakmak gerektiğine kanaat getirdim. Çok farklı ve eğlenceli oyunları var...

PC-PS3-Xbox bunlar hemen hemen aynı oyunları aynı kalitede vaad ediyor ama wii farklı wii Eğlence vaad ediyor. wii u'da benim de aklımda Xbox'a gelince onuda düşünmüyor değilim kolay kırılmasıda cabası ancak bana pc yada ps3'ten daha fazla ne verebilir bilmiyorum. ps3 alacagıma xbox alsaydım dediğim çok oldu.

Xbox one yada ps4 için erken olduğunu düşünüyorum. hele ki haklarında bu kadar çok hata ve arıza haberi çıkarken. Sanırım 2.yada 3.nesil kasalarını ve fiyatların makul seviyelere çekilmesini bekleyecegim. Birde oyunlara verilmesi gereken paralar var tabi.

Saygılar....

'80 Doğumlu İzmir'li
guru68
Deneyimli

arıyor: SONY MSX

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Şubat 16, 2014, 01:02:32 ÖÖ »

@guru68 , istediğin kadar modifiye yapabilirsin benim açımdan sorun yok yeterki günlük uzun süreli kullanıldığı halde birkaç ay sorun çıkarmasın

çipi değiştiriyor musun yoksa tekrar ısıtma yapıştırma yöntemiyle mi hallediyorsun ?

--- Chip de ariza varsa degistiririm

downgrade işlemi yapıyor musun ?

--- evet

daha önce işlem görmüş olanlarla uğraşır mısın ?

--- fark etmez ama genelde tamir olasiligi dusuk ve garanti veremem

kırmızı ışık tamirin mümkün mü ?

--- mumkun

hangi ildesin ?

--- Mugla - atacan bi gelemedi bu arada Kahkaha

ücret ne kadar ?

--- site uyelerinden tamir olmayana ucret almam, olursa ozelden konusuruz

malcomic-xd
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Şubat 16, 2014, 19:16:36 ÖS »

Abicim bu iş ısıtmakla olacak iş değil tekrardan lehimleyeceksin öyle bu bacaklar çok ince nasıl lehimlenir demeyede gerek yok beyin bedava normal lehimi tüm bacaklara inceden yay birbirine deysin sorun yok örgü şeklinde elektronikçilerde lehim temizlemek için yatsı bir bakır örgü desem daha doğru olur herhalde var onu koy lehim yaptığın bacağın üstüne üstünde lehim kalemini iyice yapıştır bakır örgüye fazla olan lehimi sünger gibi çekip alıyor sonrada tinerli bir pamukla temizle iyice kontrol et bacaklar arasında bazen kıl inceliğinde kısa devre kalabilir yoksa sorun yok ufak birde fan yak üstüne takabiliyorsan yada en azından ısıyı dağıtan aliminyum plaka koy çok zor bir iş değil yani ince bacaklı tüm entegrelerde bunu kullanabilirsiniz.

-C64,C64C,Atari2600jr,SinclairZxSpectrum48k,SinclairZxSpectrum+,AmstradCPC,Amiga500,NES,SegaMasterI,SegaMasterII,HPJornada,GameBoySerisi,DSFat,CasioFX-730p,CasioFX-790p,QuickShot Serileri
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: